A NÁDAS PIHENŐPARK A FEJLŐDÉS ÚTJÁN

vonalak 2
A NÁDAS PIHENŐPARK A FEJLŐDÉS ÚTJÁN
Nádas Pihenőpark - Fejlődés útján

A NÁDAS PIHENŐPARK A FEJLŐDÉS ÚTJÁN

Layer 2

Interjú Nádasi Zsolt ügyvezető tulajdonossal a Nádas Pihenőpark jelenéről és jövőjéről.

A Nádas Pihenőpark történetében mindig voltak kisebb-nagyobb változások és újítások. Nincs ez másképp az idei évben sem, hiszen akik az elmúlt hónapokban ellátogattak hozzánk, azok biztosan észrevették, hogy javában zajlanak a park egy részén az építési munkálatok. Ezek a jövőben hozzájárulnak majd a vendégek és a látogatók magas színvonalú kikapcsolódásához. Szerettük volna, hogy az érdeklődök és a vendégeink egy kicsit jobban belelássanak a nálunk zajló építkezés hátterébe, ezért a Nádas Pihenőpark ügyvezető tulajdonosát Nádasi Zsoltot faggattuk a részletekről egy rövid interjú keretében.

Nádas Pihenőpark (NP): Milyen fejlesztések történtek a kezdetektől mostanáig a Nádas Pihenőpark életében?

Nádasdi Zsolt (NZS): Néhány éve először a horgásztó jött létre, melyhez megépítettük az éttermet, szobákat. Már a rövid működés alatti nagy érdeklődés miatt gyorsan kiderült, hogy ennél többre lesz szükség, többre van igény. Ezért hoztunk létre egy különtermet. Majd még nagyobbat gondoltunk és jött a kalandpark, a tófürdő, a Csónakház.

NP: Mik hívták életre az újítások, a fejlesztések indítását?

NZS: A kereslet alapján igyekeztünk kialakítani szolgáltatásainkat és továbbfejlődni, hogy igazodni tudjunk vendégeink igényeihez. Mindig a fejlődést tartottuk és tartjuk most is szem előtt és azt, hogy a vendégeink körében mire van érdeklődés, mivel tehetjük még vonzóbbá a Nádas Pihenőparkot. Ez számunkra az egyik legfontosabb szempont, hiszen szeretnénk minél szélesebb körben megfelelni a hozzánk betérő látogatók és a vendégek elvárásainak.

NP: Részt vettek-e esetleg valamilyen pályázaton?

NZS: Korábban nyertünk pályázatot konyhatechnológiai gépek finanszírozására, de ezen kívül sajnos más pályázaton nem sikerült nyerni. Pest megyében egy ideje már nem írnak ki olyan pályázatot, amely számunkra megfelelő lehetne, így önerőből igyekszünk indítani a fejlesztéseket.

NP: Úgy tudjuk, hogy a jelenlegi bővítés kiterjed a konyhára is, mely területek érintettek a fejlesztésben?

NZS: Igen, a konyhát szó szerint nagyban érinti a mostani bővítés, mert körülbelül 300 négyzetméternyi terület fog most hozzáépülni. Büszkék vagyunk rá, hogy az eltelt évek alatt sok elégedett vendégünk volt, sokan kóstolták és szerették meg ételeinket, sokan mondták ki nálunk a boldogító igent és még többen járnak vissza hozzánk. Mivel megnövekedtek az igények az éttermet kiszolgáló konyha számára jelenleg már elég kicsi az alapterület, ezért itt mindenképpen szükséges volt már a bővítés. Ez a fejlesztés azonban nemcsak területi megnagyobbodást jelent, hanem új eszközök és berendezések vásárlására is lehetőséget ad. Bízunk benne, hogy ez még jobbá teszi az éttermünket.

NP: A bővítések a fogadót is érintik. Mekkora volt és mekkora most a szálláshely befogadóképessége?

NZS: A fogadó esetében is elég nagy volumenű bővítésről beszélhetünk, mert az eddigi 8 szoba mellett most várhatóan 31 szoba kerül kialakításra. Így akár komolyabb, hosszabb ideig tartó nyaralás is tervezhető nálunk.

NP: Nagy újdonság, hogy wellness szolgáltatás is elérhető lesz majd a vendégek számára. Milyen céllal kezdtek bele a wellness-részleg megépítésébe?

NZS: Ezzel a lépéssel, azaz a wellness-részleg kialakításával, elsősorban szállóvendégeinknek szeretnénk kedvezni, hiszen a wellness-részleg egy plusz szolgáltatást jelent majd. Ma már szinte természetes, hogy ha manapság valahol megszállunk, ott a pihenés része a fürdőzés és a szaunázás. De amellett, hogy pihenésre ad lehetőséget, jó program is. Főleg, amikor az időjárás nem kedvez a kinti, szabadtéri programoknak. Mivel népszerű a kalandparkunk, a tófürdőnk és a horgásztavunk, itt volt az ideje, hogy az indoor programokban is beerősítsünk.

NP: Voltak-e kötelező intézkedések vagy előkészületek, amelyeket be kellett vezetni vagy el kellett végezni a wellnes-részleg megépítése előtt?

NZS: Egyelőre semmilyen plusz intézkedést nem igényelt a wellness-részleg. Ugyanazokon az ellenőrzéseken kellett átmenjen, mint bármi más az épületben.

NP: Milyen lehetőségeket nyújt majd a pihenőpark wellness szolgáltatása az ide látogatóknak, és kik vehetik igénybe a szolgáltatást?
NZS: A panzió vendégei és a Nádas Pihenőpark látogatói egyaránt kiélvezhetik az új részleg szolgáltatásait. Az előzetes tervek szerint lesz jacuzzi-s fürdőmedence csobogóval, kétféle szauna (finn, infra), sószoba és egy gőzkabin is.

NP: Mikorra várható a szobák és a wellness-részleg építésének befejezése, mikortól nyitja meg kapuit a vendégek előtt?
NZS: Mindent magas színvonalon szeretnénk megvalósítani, ezért 2016 nyarára tervezzük, hogy elkészülnek a szobák, és őszre a wellness-részleget is szeretnénk átadni.

NP: A jövőre nézve, milyen terveik vannak még a Nádas Pihenőpark fejlesztésével kapcsolatban?

NZS: Általában nagyon sok tervünk van. A közeli jövőre vonatkozóan például tervezzük egy másik szárny építését, ahol bowling, squash, biliárd, csocsó, darts, léghoki és fitness terem kerül majd kialakításra. Mivel nagy az érdeklődés ezek iránt, biztosan jó szórakozást nyújtanak majd az idelátogató vendégek számára.

Reméljük, mostanra sikerült kielégíteni mindenki kíváncsiságát és már sokan nagyon várják, hogy befejeződjenek a munkálatok, amelyek kellemes időtöltést biztosítanak majd a családok, az idelátogatók, a gyerekek és a felnőttek számára is.

2015. november 17.

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!