Tófürdő és csúszdák

vonalak 2
Tófürdő és csúszdák
Nádas Pihenő Park - Tófürdő és csúszdák

FÜRDŐZZÖN TERMÉSZETES TÓBAN!

Layer 2

A vadregényes természetesség, a fokozatos vízmélyülés, és a szélesebb, nagyobb tér sok izgalmat tartogat kicsiknek, nagyoknak.

Vasadi tófürdőnket a maga parkosított környezetével, tisztán tartott vizével, és 2 db 45 méteres vízicsúszdájával a család minden tagja garantáltan élvezni fogja.

Segítik az Ön kikapcsolódását a stégek is. Így a vizet közel érezheti magához akkor is, ha épp csak napozik, és nem a vízben időzik.

A napozáshoz továbbá igénybe veheti a napágyakat, vagy éppen a nap elleni védelem érdekében: napernyőket is.

A gyerekek számára, jó időre szórakozást nyújt a játszótér és a homokozó, ahol nem csak játszani tudnak, hanem új pajtásokkal is megismerkedhetnek.

A pancsolás mellett asztaliteniszezési lehetőség is gondoskodik az Ön új élményeiről. Valamint nem kell messzire mennie, hogy kipróbálja a kalandparkot vagy kocsikázzon egyet a lovas hintónkkal (előzetes foglalás szükséges). Hiszen ezek a szolgáltatások nálunk mind egy helyen elérhetők.

Ha fürdés közben megéhezik, a tófürdő területén működő büfé várja Önt szeretettel.

A 2023-as szezonra a tófürdő bezárt. Legközelebb 2024 júniusában várjuk Önt is tófürdőnkben!

Nyitva tartás:

09:00-19:00 (Bizonyos napokon hosszabbított nyitva tartás 20:00 óráig)

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a nyitva tartást az időjárás befolyásolhatja. Erről információt a Nádas Pihenőpark facebook oldalán teszünk közzé vagy kérjük, keressék kollégáinkat a ‭+36 21 233 3032‬-es telefonszámon.

Jegykiadás:

  • 18:00 óráig


Strand belépő árak:

  • Felnőtt belépő: 1 700 Ft/ fő
  • Gyermek (3-14 éves) és nyugdíjas (nyugdíjas igazolvány felmutatásával) belépő: 1 300 Ft/ fő

Délutáni jegy 16 óra után:

  • Felnőtt belépő: 1 400 Ft/ fő
  • Gyermek és nyugdíjas belépő: 1 000 Ft/ fő (3-14 éves)

A tófürdő belépő ára tartalmazza a fürdőtó területére történő belépést, a kijelölt részein való fürdőzést, a füves terület kijelölt részein való tartózkodást és a szociális helyiségek használatát.

A játszótér és a csúszdák használata ingyenes, de mivel a csúszda és játszótér egyes elemei időnként karbantartást igényelnek, ilyen esetekben megértésüket kérjük, ha az eszközök használata akadályokba ütközik. Így, a max. 1-2 napig tartó karbantartás ideje alatt nem áll módunkban kedvezményt adni a belépőjegy árából.

További szolgáltatásaink:

Napozóágy bérlése: 700 Ft / nap

Napozó ernyő bérlése: 1 000 Ft / nap

Stég bérlése: 1 000 Ft / nap

Vizibicikli / Csónakázás/ kenuzás horgásztavunkon: 2 000 Ft / fél óra, 3 000 Ft / óra (10:00-12:00 között)

Nádas Pihenő Park - Tófürdő és csúszdák

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!