Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében

vonalak 2
Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében
Nádas Pihenőpark - Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében

Ez az év is izgalmas lesz a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel életében

Layer 2

Azt szokták mondani, hogy a tél a pihenés és a regenerálódás időszaka. Most már vége a télnek, elkezdődött a tavasz és minden megmozdul. A Nádas Pihenőparkban közel van a természet, szinte együtt élünk vele, így mi is olyanok vagyunk, mint a magok, a virághagymák, a rügyek nagyon készülünk az idei évre.

Ahhoz, hogy az idei évet is nagy lendülettel kezdjük kellett a tavalyi év sok-sok változása. 2023-ban például megnyílt a kültéri medence, amit egy 3 év alattiak számára telepített csúszda, illetve egy anakonda csúszda egészített ki. Használatuk nagy sikert aratott, főleg a fiatalabbak körében. Családbarát szálloda vagyunk, ezért a medencére is külön figyelmet fordítottunk. A kis babáknak való résztől, a gyerekeken át a felnőttekig mindenki élvezheti a pancsolást, mert a medencének több szintje és mélysége is van. Fontos, hogy a legkisebbek is jól érezzék nálunk magukat, ezért a közeli játszótér is a tavalyi évben nyílt meg. Megszaporodtak a különös találkozások is, de ezalatt nem az UFO-kat, hanem Nádit és Nadint kell érteni! Ők jelennek meg több alkalommal élőben és örök barátságot kötnek a legkisebb kalandorokkal, felfedezőkkel is.

A visszajelzések szerint, mindenki örömére szolgált, hogy a családi wellness kapott egy jakuzzit. A kis játszó területén játékokat újítottunk meg. A sok pozitív visszajelzés azt igazolja, hogy a minőségi és jó játékokkal történt bővítés jó befektetés volt, mert a gyerekek nagyon elégedettek voltak. A problémát csak a terület elhagyása és a játékok helyben maradása okozta néha.

Vendégeink visszajelzéseit nagyra értékeljük, így az idei évben sem tétlenkedünk majd. A kéréseknek eleget téve mellékhelyiséget alakítunk ki a játszóháznál (a padlástérben), valamint a játszóház is kibővül egy kisebb résszel, ami hamarosan el is készül. A cél, hogy a vendégelvárásoknak megfelelően ott egy hempergős, nyugis sarkot alakítsunk ki, továbbá az ottani játékokat is megújítsuk.

Az éttermi részen, a konyhán is változások voltak az utóbbi időben, azért, hogy még változatosabb és még finomabb ételeket kínálhassunk Vendégeinknek. Nemrégiben érkezett új konyhafőnökünk gőzerővel dolgozik a konyha megújításán, aminek köszönhetően mindenki nagy erővel vetette magát a munkába, mert tudjuk, hogy a konyha sikere a séfet segítő kollégák és a személyzet munkáján is múlik. Így már az utóbbi hónapokban érezhetőek és ízlelhetőek a változások. De még „nem értünk a menü végére”, hiszen a félpanzió és reggeliztetés megújítása után, a rendezvényes menüsor is változott, illetve már folyamatban van az a’la carte menük újragondolása is.

Stílszerűen úgy zárhatjuk ezt a rövid beszámolót, hogy a hab a tortán az lesz, ha Ön először vagy újra ellátogat hozzánk! Szeretettel várjuk akár az egész családdal is!

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!