2022 a változások éve volt

vonalak 2
2022 a változások éve volt
nadastoparkhotel-valtozas-eve-2022

2022 a változások éve volt

Layer 2

Hamarosan vége lesz ennek az évnek is. Végre talán mindenki kicsit megpihenhet a szerettei, a családja körében, hogy boldogságban tölthesse a karácsonyt és vidáman a Szilvesztert.

Sok-sok minden történt 2022-ben a világban, hazánkban a Nádas Pihenőparkban és a Nádas Tó Park Hotelben is. Mi minden évben azt reméljük, hogy egyre jobb lesz a világ és az élet. Minden évben megtesszük a legtöbbet és igyekszünk picivel többet is tenni annál, ami tőlünk telik. Legfőképpen azért, hogy, akik hozzánk eljönnek, boldogabban távozzanak, mint ahogy érkeztek!

Azt már mondanunk sem kell, hogy mind a pihenőpark, mind a hotel állandóan változik és fejlődik. 2022-ben sem volt ez másképp! Sőt, biztosan nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy 2023-ban sem állunk le ☺. A szálloda új szárnyának építése még 2021-ben kezdődött és az idei évben meg is nyitottuk azt. Új szobákkal, hangulatos kis terasszal rendelkező Lótusz teremmel, bowling- és squash pályával, fitneszteremmel bővültünk. A szintén új épületben található privát wellness-ben elérhető páros masszázs lehetőséget ad a pihenésre, az ellazulásra. A benti fejlesztések mellett a külső területek is átalakulásokon mentek át: a zöld tetőt újragondoltuk és egy kis tereprendezést is végeztünk ezen a területen. Sajnos csak szeptemberre készült el a hotelhez tartozó csúszdás kültéri medence, így épphogy ki tudtuk próbálni a hideg idő beköszönte előtt. De semmi ok a szomorkodásra, mert legközelebb 2023 tavaszától ezentúl minden évben megnyitjuk majd.

A fejlesztések, az építkezés és az ezekkel kialakított külső és belső terek érdekes és új változásokat, újabbnál újabb igényeket indítottak el, amikhez folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni. Az új szobáink és lakosztályaink óriási népszerűségnek örvendenek. A kisebb-nagyobb családdal érkező vendégeink is nagyon szeretik a Grand lakosztályokat és a hozzájuk tartozó lehetőségeket. A COVID-járvány utáni nyitás óta és 2022-ben a vártnál is több kisgyermekes család töltötte nálunk a vakációkat és a pihenésre kihasználható szabadnapokat. Mivel 2019-hez képest tízszer annyi családos vendégéjszakánk volt gyorsan és az eddigieknél is jobban kellett alkalmazkodnunk a megváltozott igényekhez. Ezért például, a családbarát alapszolgáltatások mellett, 2022 nyara óta állandó animációs foglalkozások is vannak a szállodában és előre egyeztetetten gyerekfelügyeletet is tudunk biztosítani. Az ősz folyamán, az új szárny mellett, végre újra felépült a játszótér is, ami jövő tavasszal a jó idővel együtt birtokba vehető lesz, a kicsik legnagyobb örömére.

De a parkrész szépülése, a környezetalakítása nem csak a gyerekek számára kedvezett. Az idei ősz a tereprendezés és a faültetések mellett egy napozóteraszt is hozott. Mindez még több szolgáltatást jelent vendégeink számára, akár céges rendezvények résztvevői, akár az üzleti utazók kényelmét szolgálja. Azokról nem is beszélve, akik azért érkeznek hozzánk, a szűkebb vagy tágabb rokonsággal, barátokkal, hogy nálunk mondják ki a boldogító igent. Örömünkre szolgál, hogy csodás helyszíneink, termeink és munkatársaink erőfeszítései idén azt eredményezték, hogy az eddigi legmagasabb volt a házasságkötések és a lakodalmak száma a komplexumban. Reméljük, a nálunk köttetett frigyek egy életre szólnak majd és, ahogy eddig, a későbbiekben a bővülő családok szívesen járnak vissza!

Bár a Nádas Pihenőpark és a Nádas Tó Park Hotel csapata is minden évben azért dolgozik, hogy mások jól érezzék magukat és feledhetetlenül boldog élményekkel távozzanak, néha nekünk is jól esik az elismerés. Büszkék vagyunk rá, hogy augusztusban az új szárny elkészültével a szálloda 4 csillagos kategóriájú lett. Nem csak eddigi munkánk elismerése ez, hanem garancia mindenki számára.
Kollégáink nélkül a 2022-es év sem valósulhatott volna meg, ezért minden egyes munkatársunknak, profi alvállalkozónknak köszönettel tartozunk. De vendégeinknek is jár a köszönet a türelemért, a kedves vagy építő visszajelzésekért és a sok mosolyért, amit ebben az évben kaptunk.

Karácsony közeledtével mindenkinek stresszmentes előkészületet és ünnepeket, pihenős vagy éppen fergeteges buliban töltött év végét kívánunk. (Ne feledjék, aki többet akar pihenni, az a karácsonyi menüt is rendelheti tőlünk!) Végül 2023-ra, az ismert verset alapul véve kérjük, hogy adjon az Isten szerencsét, szerelmet … magunkat is beleértve, mindenkinek adjon új lendületet, egészséget, békét és erőt, kitartást az álmok megvalósításához.

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!