Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő

vonalak 2
Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő
Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő

Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő

Layer 2

Ahogy a mesékben mondani szokták, az egyik szemünk sír a másik meg nevet. A Nádas Pihenőparkban 2024-ben is sok újdonság vár majd a hozzánk érkezőkre, de lesz egy fontos változás is.

A fejlődés és a jó hírek mindig a vendégeink, a látogatóink még jobb kiszolgálásáért vannak. Ám esetenként azt is jelentik, hogy olyan kisebb munkálatokkal lehet találkozni, melyek apróbb fennakadást okozhatnak. Biztosítjuk Önt, minden erőnkkel azon vagyunk és leszünk, hogy a pihenésének élményét semmi ne befolyásolja majd.

De, ahogy a hozzánk érkező vendégekért, úgy a terület, az ott élő növények és állatok, illetve a természet védelméért és átgondolt használatáért is felelősek vagyunk. Így 2024-ben a tófürdő nem fog kinyitni, pihenőt kap. Nem csak azért, mert a magas színvonalú szállodai kiszolgálás érdekében munkatársainkat a szállodai területre csoportosítjuk át, hanem azért is, mert a természetes vizű tófürdő és a környezet védelme érdekében szeretnénk, ha a természetes élettér időt kapna a megújulásra.

Reméljük, hogy Önnek is fontos a környezet védelme és megérti indokainkat! A nyári fürdőzés továbbra is biztosított a wellness részlegünk többféle kültéri és beltéri medencéjének segítségével.

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!