Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő

vonalak 2
Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő
Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő

Jó hír a természetnek: Idén nem nyit ki a tófürdő

Layer 2

Ahogy a mesékben mondani szokták, az egyik szemünk sír a másik meg nevet. A Nádas Pihenőparkban 2024-ben is sok újdonság vár majd a hozzánk érkezőkre, de lesz egy fontos változás is.

A fejlődés és a jó hírek mindig a vendégeink, a látogatóink még jobb kiszolgálásáért vannak. Ám esetenként azt is jelentik, hogy olyan kisebb munkálatokkal lehet találkozni, melyek apróbb fennakadást okozhatnak. Biztosítjuk Önt, minden erőnkkel azon vagyunk és leszünk, hogy a pihenésének élményét semmi ne befolyásolja majd.

De, ahogy a hozzánk érkező vendégekért, úgy a terület, az ott élő növények és állatok, illetve a természet védelméért és átgondolt használatáért is felelősek vagyunk. Így 2024-ben a tófürdő nem fog kinyitni, pihenőt kap. Nem csak azért, mert a magas színvonalú szállodai kiszolgálás érdekében munkatársainkat a szállodai területre csoportosítjuk át, hanem azért is, mert a természetes vizű tófürdő és a környezet védelme érdekében szeretnénk, ha a természetes élettér időt kapna a megújulásra.

Azok számára, akik külsősként (tehát nem szállóvendégként) sem a fürdőzés lehetőségéről sem rólunk nem szeretnének lemondani, szabad kapacitás függvényében – ezt fontos előre egyeztetni velünk – térítés ellenében tudunk belépést biztosítani a kültéri medencéhez és a wellness részlegünkbe. A félreértések elkerülése érdekében azonban még egyszer szeretnénk kiemelni, hogy ezek a területek szállóvendégeink számára vannak fenntartva, és fizetős külsős vendégeket csak szabad kapacitás esetén áll módunkban fogadni. Ez igaz egész évre vonatkozóan, akár téli, akár nyári időszakról beszélünk.

Reméljük, hogy Önnek is fontos a környezet védelme és megérti indokainkat! A nyári fürdőzés továbbra is biztosított a wellness részlegünk többféle kültéri és beltéri medencéjének segítségével.

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!