Prémium esküvői helyszín: Nádas Pihenőpark

vonalak 2
Prémium esküvői helyszín: Nádas Pihenőpark
Prémium esküvői helyszín: Nádas Pihenőpark

Prémium esküvői helyszín: Nádas Pihenőpark

Layer 2

Amikor valakinek egy csillogó eljegyzési gyűrű kerül az ujjára, akkor az az esetek nagy százalékában házassággal, esküvővel, lagzival végződik.

Szerencsére általában van egy kis idő a szervezésre és csak később kell szembesülni a feladatokkal. Természetesen az első és legfontosabb a helyszín kiválasztása. Nálunk a Nádas Pihenőparkban három természetközeli helyszínt is tudunk ajánlani a kisebb és nagyobb esküvőkhöz, ami igazán romantikus.

Mondja ki a boldogító igent a természetben egy tó mellett!

Ráadásul rögtön két tó közül is választhat, vagy akár egy szigetet is igénybe vehet. A szabadban rengeteg hely van a vendégek számára, de két helyszínünk is olyan nagy, hogy hétországra szóló lakodalmat csaphat, mint a mesében. A vízparti esküvő előnyeit nem valószínű, hogy ecsetelni kell. De az már biztos, hogy ha egy kis nyugalmat keres a hektikus esküvői folyamat során, könnyen megtalálhatja azt a szabadban, különösen a vízen. A víz fodrozódását nagyon pihentető nézni, a vizet pihentető hallgatni, míg a vízből felszálló hűvös szellő felfrissít, és segíthet megnyugtatni az idegeket a nagy napon. Amikor valaki a szabadban házasodik, nagy előny, hogy az alapdekor már ott van. Friss növényzet, természetes világítás, gondozott táj. Ez az, amiért a szabadtéri helyszíneket nem lehet felülmúlni.

Ráadásul nálunk még ez is gyerekbarát! Beszédes kisgyermek? Síró baba? Egyik sem probléma kültéri helyszínen. A szabadtéri esküvők teret adnak az apró vendégek számára, hogy egy kicsit barangoljanak a szertartás alatt és után.

Ideális környezetet biztosítunk a lélegzetelállító képekhez is. A tóparti esküvők egyik legnagyobb előnye, hogy rengeteg privát helyszín van a vízen és a parton. Ez az exkluzivitás garantálja, hogy ne véletlenszerű strandolók sétáljanak végig a szertartáson vagy a fogadáson, vagy az összes kép hátulján. A drónos képek és videók trendje pedig könnyebben kiteljesedik egy tónál, ahol több kiindulási pont is van.

Mivel egy kinti házasságkötés összeállításának sok mozgó része van, ugyanakkor a lehetőségek végtelenek érdemes jó tervet készíteni és jól tervezni.

Prémium esküvői helyszín: Nádas Pihenőpark

Csónakház helyszínünk magasabb minőségi szintre lépett

2024-től a Csónakház közvetlen közelében lévő tófürdő és a vízi természet pihenni fog, így a csónakházi esküvők még inkább zártkörűvé válhatnak. Akár a teljes 3 hektáros terület, akár mindkét tó is bevonható az eseménybe. A Csónakház nagy méretű területén van egy privát szoba, ahol készülődhet az ifjú pár. Két szertartás helyszín közül is lehet választani: a szigeten és a tófürdő fölötti stégen.

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!