Vadregényes rendezvényhelyszín Pest megye területén

vonalak 2
Vadregényes rendezvényhelyszín Pest megye területén

Nem egyszerű a dolgunk, ha az ideális rendezvényhelyszínt Pest megye területén keressük. Leginkább persze attól is függ, milyen célra szeretnénk, hogy helyszínt biztosítsanak nekünk. Van azonban egy eldugott kis terület, mely elhelyezéséből fakadóan vadregényes hangulatot áraszt, nem messze Pesttől, de mégis elrejtve a nagyváros lüktető dübörgésétől. A Nádas Pihenőpark, csodálatos természet közeli miliőben, azonban modern stílusjegyekkel csábítja látogatóit, akik a legkülönbözőbb célokkal keresik fel ezt a kis nyugalom szigetet.

Igényeink általában sokrétűek, és egy szolgáltatástól elvárjuk, hogy a lehető legkielégítőbb legyen számunkra. A Nádas Pihenőpark a legkülönfélébb elképzelésekre és igényekre alkotta meg exkluzív komplexumát, hogy egy kicsit elmenekülhess a nagyváros fullasztó légköréből és részt vehess egy káprázatos, természet közeli élményben.

Legyen szó céges csapatépítésről, vagy magán rendezvényekről, konferenciákról, meet up-okról, sajtótájékoztatókról, a legkülönfélébb lehetőségek közül válogathatsz eseményed ideális helyszínének.

Tó Park terem azoknak lehet megfelelő választás, akik érzékeket gyönyörködtető élményben szeretnének részesülni. A rendezvényhelyszínt a természetes beáramló napfény teszi üdítően világossá, melyet a park tavára néző csodálatos panoráma és lélegzetelállító látványterasz egészít ki, és tesz ellenállhatatlanná.

A Csónakház pajkosan bújik meg a tófürdő és a kalandpark szomszédságában, így leginkább azoknak ajánlatos igénybe venni, akik kültéri céges csapatépítés vagy családi nap megrendezéséhez keresnek kiegészítő szolgáltatást. A helyszín varázsa a Csónakházhoz kötődő kis szigetben rejlik, mely buján vadregényes hangulatával egyből magával ragadja a menthetetlenül romantikus lelkeket, így esküvői helyszínként is közkedvelt az idelátogatók körében.

Panoráma terem a Nádas Tó Park hotelépület teraszán található, mely kisebb méretéből adódóan bensőséges érzetet és barátságos hangulatot kölcsönöz az eseménynek. A növényekkel szegélyezett apró helyiség tökéletes helyszínt biztosít szűk körű események zavartalan megvalósításához.

A Lótusz terem igazán sokoldalú helyszín. Ha valaki családias hangulatú esküvőt képzelt el magának, akkor remek választás ez a terem. Pontosan ilyen terem kellhet egy kisebb céges esemény, konferencia vagy tréning megszervezéséhez is. Ráadásul a természetes megvilágítású, 110 nm-es, külön terasszal rendelkező, légkondicionált Lótusz terem mobilfallal két különteremre is osztható.

A Nádas Pihenőpark minden elképzelésünket felülmúlja változatos rendezvényhelyszín palettájával. Természetközelsége mesebeli csodahelyet biztosít céges vagy egyéni rendezvények, családi napok, csapatépítők, esküvők számára.A Nádas Pihenőpark nem csak barátságos nyugalomsziget, de egy nagy adag exkluzivitással teli rendezvényhelyszín Pest megye területén, ahol egy vadregényes természet közeli élményben lehet részünk.

Elérhetőségek:

Készséggel teljesítünk bármilyen egyedi igényt a csapatépítéshez, illetve egy izgalmakban gazdag, jó hangulatú rendezvényhez.

Kérjen ajánlatot! Érdeklődjön személyesen!

E-mail: rendezveny@nadaspihenopark.hu

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!