Színvonalas rendezvények

vonalak 2
Színvonalas rendezvények

Egy konferenciánál, sajtótájékoztatónál, termékbemutatónál, partnertalálkozónál is mint minden másnál az életben az első benyomás a mérvadó. Az igényes környezettel rendelkező megfelelő helyszín épp oly fontos, mint a rendezvény alatt elhangzott tartalom.

A Nádas Pihenőpark ideális rendezvényhelyszín Pest megye déli részén: a szabadtéri esküvői helyszínek közül tópartja miatt kiemelkedik, és tökéletes csapatépítő helyszín, valamint konferencia helyszín egyaránt.

Pihenőparkunk szolgáltatásai közé tartozik az események szervezése illetve a rendezvényhelyszín biztosítása is. Ideális helyszínt biztosítunk cégek és magánszemélyek számára egyaránt.

Három különterem áll vendégeink rendelkezésére.

Konferencia helyszínhez ideális termeink: Egy 450m²-es nagyterem, mely mobilfallal szétválasztható, egy 75m²-es kisterem, mely további 85 m²-rel bővíthető, 150m²-es oldalról is zárható szaletli és Csónakházunk, mely 260m² alapterületű. A Pihenőpark adottságaiból kiindulva a vendégek ellátását nyáron is és télen is szívesen vállaljuk. Sátor felállítására is lehetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy a vendégeink a legjobban érezzék magukat egy szabadtéri rendezvény keretén belül.

Ami manapság nélkülözhetetlen egy üzleti tárgyalás során, az internet, a kivetítők, a projektor. Ezt fogadónk mind biztosítani tudja, valamint a zavartalan és kényelmes tárgyalást és a vendégek kifogástalan ellátását – legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról, képzésről, csapatépítésről stb.

Elérhetőségek:

Készséggel teljesítünk bármilyen egyedi igényt a csapatépítéshez, illetve egy izgalmakban gazdag, jó hangulatú rendezvényhez.

Kérjen ajánlatot! Érdeklődjön személyesen!

E-mail: rendezveny@nadaspihenopark.hu

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!