Konferencia helyszín Pest megye

vonalak 2
Konferencia helyszín Pest megye

A konferenciaszervezés egyik legfontosabb tényezője a konferencia helyszín megválasztása. A helyszín gyakran hozzájárulhat az esemény sikeréhez, de annak bukását is eredményezheti. Az ideális rendezvényhelyszínnek meg kell felelnie a cég és a szervezők által támasztott kényelmi és praktikussági követelményeknek.

A Nádas Pihenőpark minden igényt kielégítően járul hozzá a megrendezett esemény sikeréhez, és sokoldalú konferencia helyszín Pest megye területén. Konferenciatermeink alkalmasak a kisebb vagy nagyobb konferenciák, tárgyalások, továbbképzések, bankettek, csapatépítő tréningek, termékbemutatók lebonyolítására.

rendezvényeknek kialakított különtermünk természetes napfény által megvilágított, így nem terheli a neoncsövek mesterséges fénye a résztvevők szemeit a munka alatt. Ráadásként, az ablakok a különterem melletti tóra néznek, mely a nap bármely szakaszában csodálatos és megnyugtató látványt nyújt, pozitív érzéseket keltve a vendégekben. Termeink projektoros vetítés esetén – vagy amikor arra szükség van – teljes mértékben elsötétíthetőek. A légkondicionált és tágas Tó Park nagytermünk igény szerint mobilfallal elválasztható, valamint Panoráma termünk 75 m2-es alapterülete is könnyedén kibővíthető további 85 m2-rel.

A sikeres és színvonalas konferenciák lebonyolításához elengedhetetlen a megfelelő, magas minőségű technikai felszerelés, mellyel termeink is rendelkeznek. A program résztvevői az ingyenes vezeték nélküli internet szolgáltatásunkat korlátlanul igénybe vehetik.

A nálunk lebonyolításra kerülő rendezvényekhez kapcsolódóan magas színvonalú vendéglátást is biztosítunk. Az udvarias, szakképzett személyzetünk és az éttermünk által nyújtott gasztronómiai élmények is hozzájárulnak ahhoz, hogy a meghívottak elégedetten távozzanak.

Pihenőparkunk szórakoztató, pihentető programokat is kínál azoknak, akik szeretnék kipihenni magukat az egész napos munka után.

A Nádas Pihenőpark nem csak a vállalati programoknak, de magánjellegű rendezvényeknek is megfelelő rendezvény helyszín Pest megye dél-keleti részén. Budapest közelében, a 4-es főúton könnyen megközelíthető helyen található. A természetes, csendes környezetnek köszönhetően az itt megrendezésre kerülő programokat nem zavarja meg semmilyen külső zaj. Pihenőparkunk parkolója ingyenes, kamerával őrzött, így minden gépjármű tulajdonos biztonságban tudhatja autóját a konferencia teljes ideje alatt.

Elérhetőségek:

Készséggel teljesítünk bármilyen egyedi igényt a csapatépítéshez, illetve egy izgalmakban gazdag, jó hangulatú rendezvényhez.

Kérjen ajánlatot! Érdeklődjön személyesen!

E-mail: rendezveny@nadaspihenopark.hu

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!