Hogyan válasszunk jól rendezvényhelyszínt?

vonalak 2
Hogyan válasszunk jól rendezvényhelyszínt?

csapatépítő programok minden cég életében fontos szerepet játszanak. Egy sikeres tréning alkalmával a résztvevőknek javul a kommunikációjuk, jobban megismerik egymást, növekszik a bizalom és a közös célokba vetett hit, sikerélményekhez jutnak, új kooperációs készségek és stratégiák alakulnak ki. Az átélt, közös élmények rövid, közép- és akár hosszútávon is minőségbeli változást idéznek elő a csapat életében, mert a résztvevők pozitív élményekkel és megerősödött kapcsolati hálóval térnek vissza a munkahelyükre.

A legfontosabb dolog, hogy már az elején eldöntsük, milyen típusú rendezvényt szeretnénk lebonyolítani, mert egy többnapos, nagy létszámú konferenciához sokkal nagyobb technikai felszereltséget kell biztosítani a résztvevők számára, mint egy tréninghez vagy egy kihelyezett értekezlethez.

Egy jó képzés vagy céges esemény helyszínének kiválasztása már fél siker, éppen ezért, nagy körültekintést igényel. Az alábbiakban az alapvető elvárásokat (tisztaság, engedélyek, szakmai felkészültség, stb.) figyelmen kívül hagyva, pontokba szedtük a helyválasztás legfontosabb szempontjait.

 • A helyszín viszonylag gyors időbeli elérhetősége a résztvevők számára.
 • A rendezvény megfelelően megválasztott időpontja, időtartama (évszak, napszak választása, ünnepnapok, időjárás figyelembe vétele).
 • Döntés arról, hogy kültéri vagy beltéri rendezvényt szeretnénk.
 • A helyszín befogadóképessége és a várható létszámhoz igazított helyszín berendezési típusainak egyeztetése (széksoros, állófogadás, kerekasztal, U alak, stb.).
 • Megközelíthetőség és parkolási lehetőségek. (Személyautókkal vagy akár buszokkal is.)
 • A rendezvénytermek technikai felszereltsége (légkondicionáló, fénytechnikai és audiovizuális követelmények).
 • A rendezvénytermek megfelelő állapotú és minőségű berendezési tárgy felszereltsége.
 • Hálózati kapcsolatok és hálózati lefedettség megléte, minősége (WIFI, internet, stb.).
 • A catering lehetőségei és minősége (ételérzékenység, -allergia felkészültség).
 • Többnapos rendezvény esetén a szálláslehetőség száma, típusai, minősége.
 • Megfelelő kiszolgáló és mellékhelyiségek (raktár, ruhatár, mosdók, illemhely, stb.).
 • Barátságos, segítőkész személyzet, hozzáértő, segítőkész, könnyen elérhető kapcsolattartó.
 • Outdoor tréning vagy többnapos tréning esetén a külső programlehetőségek típusai, igénybe vételének lehetőségei.
 • Nyitva tartás (mikortól lehet „birtokba venni” a helyszínt és mikor kell elhagyni, a kiegészítő szolgáltatások esetében is).
 • Biztonságosság (parkolás, értékek, stb.).
 • Különleges előírások, szabályok előzetes megismerése (pl.: zajszint korlátozás, természetvédelem, stb.).
 • A kizárólagosság lehetősége adott-e a helyszínen?
 • Fizetési lehetőségek és kedvezmények ismerete (egyénileg igénybe vett szolgáltatások esetén).
 • Egyedi, kiegészítő, különleges szolgáltatások ismerete; főleg, többnapos tréning esetén.
 • Honlap, amin a résztvevők esetlegesen előre tudnak tájékozódni.
Nádas Pihenő Park - Rendezvénytermek Csónakház

Végül, de nem utolsó sorban azt javasoljuk, hogy:

Érdemes személyesen is felkeresni a helyszínt és bejárni, ha van rá lehetőségünk.

Illetve, előzetesen meghatározni a rendezvényre fordítható büdzsét.

Helyszínválasztásban Önnek melyek a legfontosabb szempontok?

Ismerje meg a Nádas Pihenőpark szolgáltatásait! Találjon választ kérdéseire!

Pihenőparkunk nemcsak nagyszerű helyszínt biztosít konferenciák, termékbemutatók, előadások, csapatépítő tréningek számára mind zárt, mind szabadtéri környezetben, hanem kitűnő kikapcsolódási lehetőséget is kínál.

A Nádas Pihenőpark több különböző méretű rendezvényteremmel várja a konferenciát, céges rendezvényt szervezőket.

Tó Park nagyterem (450 m2) ideális megoldást biztosít nagyobb rendezvények, konferenciák lebonyolítására a legmagasabb technikai színvonal segítségével. Mindezek mellett biztos lehet abban, hogy nálunk lebonyolított rendezvénye során a vendégek kifogástalan ellátását is szem előtt tartjuk, legyen szó konferenciáról, termékbemutatóról, vásárról, kiállításról, esküvőről, sajtótájékoztatóról vagy képzésről.

Tó Park különterem (280 m2) légkondicionált, természetes napfényben úszó, tóra néző csodálatos panorámával rendelkezik. Igény esetén sötétíthető

Csónakházunk (260 m2) rusztikus stílusú, fullpanorámás, közvetlen kertkapcsolatú, amelynek oldala teljesen nyitottá tehető, ezért különösen ajánljuk azok számára, akik a természetközeli, vagy akár kerti parti jellegű eseményt szeretnének szervezni. A Csónakháztól pár méterre található egy kis sziget, amely egy hídon keresztül közelíthető meg.

Panoráma terem (75 vagy 160 m2) igazi tréninghelyszín, ami értekezletek, előadások, termékbemutatók helyszínéül is szolgálhat. Ez a légkondicionált helyiség minden tárgyaláshoz szükséges technikai eszközzel felszerelt. Teremberendezéstől függően akár 80 férőhelyesre is kialakítható.

Lótusz termünk (110 m2) remek választás kisebb létszámú esküvők, családi események, hivatalos rendezvények, meetingek, tréningek, előadások, azon kívül termékbemutatók esetében is. Ráadásul mobilfallal két különteremre is osztható. A terem berendezése, színvilága kellemesen visszafogott, ezzel is megfelelő atmoszférát teremtve a sikeres rendezvények lebonyolításához. Természetes megvilágítással és terasszal rendelkezik, légkondicionált.

Mindezeken kívül sátor felállítására is van lehetőség, mely nagyszerű céges csapatépítő, céges családi vagy sportnap helyszínnek különböző kültéri rendezvények számára.

A Nádas Pihenőpark azért is ideális rendezvényhelyszín, mert a természethez és a főváros is közel van. Minden feltétel adott a színvonalas, sikeres rendezvények megvalósításhoz a csúcsminőségű technikai felszereléstől az internetkapcsolaton át a kedves és szakértő kiszolgálásig. Igazi házigazdaként gondoskodunk a résztvevők ellátásáról, legyen az: konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnertalálkozó, csapatépítő tréning, családi nap vagy bármilyen céges rendezvény akár 1000 fő esetén is.

Kérdései vannak? Árajánlatot szeretne?

Felmerülő kérdéseivel, igényeivel, illetve személyes találkozó, helyszínbejárás céljából forduljon kollegánkhoz bizalommal!

E-mail: rendezveny@nadaspihenopark.hu

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!