Rendezvények

vonalak 2
Rendezvények

Rendezvények

vonalak 2

Céges vagy családi rendezvényéhez keresi a megfelelő helyszínt?

Fontos a kényelem, az exkluzivitás? Vagy az, hogy egyedi igényei számára is találjon megoldást? A gasztronómia, a programok, valamint az igénybe vehető technológia és felszereltség, szintén hozzátartozik az elvárásaihoz?

Pihenőparkunkban több lehetőséget is talál akár céges, akár magán rendezvények számára mind zárt, mind szabadtéri környezetben.

Nemcsak ideális rendezvényhelyszín Pest megye területén, de tökéletes konferencia helyszín; itt minden feltétel adott a színvonalas, sikeres előadások megvalósításhoz: internet kapcsolat, igény szerinti technikai felszerelések, elsötétíthető ablakok teszik teljessé kínálatunkat és igazi házigazdaként gondoskodunk a meghívottak, résztvevők ellátásáról, legyen az: konferencia, sajtótájékoztató, termékbemutató, partnertalálkozó, csapatépítő tréning vagy céges családi nap.

Tó Park terem
Csónakház
Panoráma terem
Lótusz terem
Ha kell egy jó csapat, ha kell egy jó helyszín.
Szerezzen egy pihentető, játékos, élményekkel teli napot cége munkatársainak, és családjaiknak! Teremtsen teret és alkalmat a szórakozásra, a közösség építésre.
A tökéletes kültéri esküvőhelyszínt keresed? Kezdődjön a közös jövő egy ideális, romantikus, csodás természeti környezetben!