Outdoor programok

Igazi komplex kihívás ez a program. A csapatok ügyességi, logikai, szellemi és kreatív játékokban vesznek részt. A feladatok különbözősége és összetettsége lehetőséget nyújt arra, hogy a csapaton belüli együttműködés jegyében a résztvevők közül mindenki használni tudja erősségeit a csapat előre jutása érdekében. Itt kiderülhetnek olyan képességek, amelyekkel egymást is meglepik a munkatársak.

A 80-as években együtt izgultunk Ötvös Csöpi nyomozó kalandjain, miközben ő lecsapott a rosszfiúkra a Balaton parton. Ebben a csapatépítő programban az ő híres jelenetei és a filmtrilógia emlékezetes momentumai adják a játékok alapját. És a csapatoknak lehetőségük nyílik részt venni egy gyilkossági nyomozásban is.

Danny Ocean miután kirabolta a legnagyobb Las Vegasi kaszinót, elrabolt egy Faberge tojást Amszterdamból, immár újabb balhéra készül. Ehhez viszont bővítenie kell a banda létszámát. A program során a csapatok azért versengenek egymással, hogy részt vehessenek Danny következő zseniális rablásában. Ehhez azonban néhány feladatot meg kell oldaniuk…