Csapatépítő programok

Megfelelő helyszínt keres csapatépítő tréninghez? Jó helyen jár. A Nádas Pihenőpark és Nádas Tó Park Hotel ideális csapatépítő helyszín. A különböző csapatépítő programok szervezése és lebonyolítása mellett a Nádas Tó Park Hotel tökéletes csapatépítő tréning szállás is, hiszen akár 70-90 fő elszállásolása is lehetséges a csapatépítő tréning után.

Milyen csapatépítő programokat kínálunk?

Ha kint zord az időjárás, nem kell kétségbe esni, hiszen indoor, azaz beltéri programokon is részt vehetnek a cégek:

  • Világkörüli utazás: A program során a csapatok ”bejárják” a Föld emblematikus országait, és megtervezik a leghíresebb épületeket, miközben egy kicsit ők is az adott nemzet tagjaivá válnak.
  • Tengerek urai: A csaptok egy-egy kalózhajó legénységét alkotják, feladatuk nem más, minthogy minél több kincset szerezzenek meg, miközben bejárják a világ tengereit. Izgalmas csaták és küzdelmek jellemzik ezt a csapatépítő programot.
  • Lego Bridge: A résztvevőket csapatokra osztjuk, majd ugyanazt a feladatot kapják: építsenek hidat, melyet 2 pillér tart. A csapatok hídjaiból végül egy egészet kell alkotni, így szükséges a folyamatos együttműködés és kommunikáció a csapatok között, hogy a hídszakaszok összeköthetők, összeilleszthetők legyenek.

Jó idő esetén lehetőség van outdoor csapatépítésre is:

  • Team Challenge: A csapatoknak nem állomásról állomásra kell haladni, hanem 5 különböző missziót kell teljesíteni. A missziókon belül több részfeladat is várja a részt vevőket. A feladatok között vannak ügyességi, logikai és kreatív feladványok is, így mindenkinek lehetősége van megcsillogtatni erősségeit.
  • Balaton Retro: A játék Ötvös Csöpi nyomozóval, és a nevével szinte összeforrt Balatonnal kapcsolatos. A csapatépítő tréning során a film jelenetei elevenednek meg, a résztvevők maguk is a nyomozás részeseivé válnak. Ahogy haladnak előre a játékban az egyes állomásokon egy-egy újabb részlet derül ki a bűnügyből.
  • Danny Ocean Bandája: A játék alapjául az Ocean’s film trilógia szolgál. A játék során a részt vevőknek bizonyítani kell, alkalmasak rá, hogy Danny csapatához tartozhassanak. A csapatok találkozhatnak lézermezővel, vagy akár egy riasztó hatástalanításával is meg kell birkózniuk.

A Nádas csapatépítő tréning szállás rendelkezik wellness részleggel is, így a részt vevők az akár egész napos indoor vagy outdoor csapatépítő programok után kellemesen kikapcsolódhatnak, akár egy frissítő masszázs, szauna vagy medencében való lazítás segítségével.