Csapatépítő tréning

HA KELL EGY JÓ CSAPAT, HA KELL EGY JÓ CSAPATÉPÍTÉS HELYSZÍN!

Egy cég, egy vállalat életében – akár kicsi, akár nagy – többször fordul elő, hogy hivatalos vagy némileg kötetlenebb formában eseményeket valósítson meg. Lehet ez kihelyezett értekezlet, tréning, konferencia vagy tárgyalás a rendezvény helyszín nagyon fontos a sikerhez.

Sok szakember gondolja úgy, hogy a céges csapatépítő programok hatékonyabbá teszik a munkát, nő a cégen belüli együttműködési készség, feltárhatók az egyének erősségei, készségei, kompetenciái. Olyanok is, amik addig akár rejtettek voltak. Ezzel erősíthető a csapatszellem, a versenyképesség és összekovácsolódhatnak az alkalmazottak.

Amikor csapatépítő tréninget szervezünk, tervezünk, érdemes átgondolni, hogy a résztvevők számára milyen feladatok, milyen csapatépítés helyszín az, amikkel a legtöbbet hozhatjuk ki a lehetőségekből, az adott helyzetből, hogy céljaink megvalósuljanak.

A készségfejlesztő, csapatépítő tréningek feladatai, elemei többféle helyszínen bonyolíthatók le. Egyrészt, vannak az úgynevezett indoor csapatépítő tréningek, amelyek belső, nem a megszokott munkahelyi, de nem is tantermi körülmények között zajlanak és, amelyek keretén belül általában kommunikációs készséget vagy problémamegoldó képességet fejlesztő feladatokat lehet hatékonyan megvalósítani. Másrészt, vannak az outdoor csapatépítés tréningek és csapatépítő helyszínek, amelyeken többnyire a természetben végrehajtott, akár „ügyességi feladatok” zajlanak. Az outdoor csapatépítő tréningeken belül is megkülönböztethetők még hagyományos és extrém csapatépítő tréningek.

Ezek között főként a feladatokhoz használt eszközökben és a hozzájuk szükséges különféle kompetenciákban lehet találni eltérést, mivel a hagyományosnál egyszerű eszközökkel dolgozik a tréner, illetve zárt térben nem megvalósítható feladatokat is képes beleépíteni a tréning programtervébe. Ennek felturbózott változata az extrém körülmények között lefolytatott csapatépítés, ami általában kalandparkok vagy egyéb bátorságot és nagy akaraterőt igénylő sporttevékenységeket takar, ezért speciális csapatépítő helyszín szükséges hozzá.

De hogyan kell jól helyszínt választani?

Bármilyen programtervet is készít a cég vezetője vagy megbízottja, a Nádas Pihenőpark mindenképp kellemes, élvezetes és minden igényt kielégítő szolgáltatást és helyet biztosít, hiszen:

A Nádas Pihenőpark közel van a fővároshoz és a természethez is.

Éttermünk igazi házigazdaként gondoskodik a cateringről, a menüről, az ételről vagy az italokról; az egyedi igényeket (ételallergia, érzékenység, stb.) és kívánságokat is figyelembe véve.

Többhektáros területünkön akár 1000 fős családi napot is lehet rendezni.

450 m2-es belterületű Tó Park nagytermünk akár 300-400 fős konferenciák, nagyvállalati események esetében is megállja a helyét.

A nagytermet, szükség esetén ketté tudjuk választani egy mobilfallal egy 280 és egy 170 m2-es teremre.

Kisebb, 75 m2-es Panoráma termünk igazi tréning helyszín, mely igény szerint 160 m2-re bővíthető.

De 260 m2-es Csónakházunk szintén nagyszerű rendezvény vagy csapatépítő helyszínt biztosít.

E termek nemcsak a tréningekhez lehetnek hasznosak, hanem a megfáradt csapattagok éjszakába nyúló bulizásához is.

Hatalmas szabadtéri területünk tökéletes helyszínt biztosít bármilyen versenynek, illetve szabadtéri eseménynek.

A kikapcsolódást és az extrém élményeket támogatja 1 hektáros területű horgásztavunk, amely stégekkel és pavilonokkal parkosított.

Mindezek mellett, az évszakhoz és az időjárási viszonyokhoz igazodva, két db 45 m hosszú csúszdával ellátott tófürdő várja a fürdőzni vágyókat.

Az igazán extrém kikapcsolódásra vágyók extrém kivitelezésű programokat is megvalósíthatnak, hisz Pihenőparkunk fenntart egy kalandparkot is, mely rengeteg megmérettetést tartogat.

A közelben fekvő Csévharaszti tájvédelmi terület lehetőséget nyújt különböző fajta kalandos túrák számára.

És végül, de nem utolsó sorban szállodánk alkalmas akár 70-90 fő elszállásolására is a hosszabbra nyúló rendezvényekhez.


Felmerülő kérdéseikkel, igényeikkel, illetve egy személyes találkozó és árajánlatkérés céljából forduljon hozzánk bizalommal:

  • Világkörüli utazás
  • Tengerek urai
  • LEGO Bridge
  • Team Challenge
  • Balaton Retro
  • Danny Ocean Bandája