Céges családi nap

Céges családi nap

Építse céges csapatát egy szórakoztató, játékos, élményteli családi nappal!

Szerezzen boldog pillanatokat a dolgos hétköznapokon kívül is munkatársainak, hogy jobban megismerjék egymást és szívesebben működjenek együtt a közös célokért!

Nem csoda, hogy divattá vált, hiszen hatékonysága valóban látványos annak, hogy a vállalatok az alkalmazottaiknak céges családi napokat rendeznek.

A tavasz vagy az ősz kiváló időt és lehetőségeket tartogat ezeknek a többnyire kültéri programoknak.

Szórakoztató játékok, műsorok, versenyek, közös főzések, fürdőzés, akadály-versenyek színesítik a céges családi napokat úgy, hogy kicsik és nagyok is megtalálják a nekik kedves programokat. (pl: légvár, ugráló vár, különböző játékok kicsiknek és nagyoknak)

Viszont a legfontosabb a céges családi nap rendezvényhelyszíne, hisz ez az első és legfontosabb döntés!

Ahhoz, hogy a többi választást is meglehessen ejteni, több befolyásoló eleme lehet egy helyszínnek.

De milyen érvek is szólnak a Nádas Pihenőpark mellett?

Pihenőparkunk igazi házigazdaként gondoskodik a menüről és az italokról, természetesen az egyedi igényeket/ kívánságokat is figyelembe véve.

Rendezvénytermeink sokféle igényt kielégítenek, a hagyományos konferenciateremtől kezdve a csapatépítős helyszínen át a különleges hangulatú Csónakházig. Nézze meg, melyik termet ajánljuk Önnek céges családi nap szervezéséhez!

A 450 m2–es belterületű nagytermünk, a Tó Park terem akár 300-400 fős céges családi napok esetében is megállja a helyét. Ezt a nagy termet egy mobilfallal szükség esetén ketté lehet választani egy 280 és egy 170 m2–es teremmé, továbbá van még egy kisebb éttermünk is.

Tófürdőnk és kalandparkunk mellett található Csónakházunk, mely 260 m2, nagyszerű rendezvényhelyszíne lehet a vendéglátásnak egy családi napon.

Igény esetén sátor felállítására is van lehetőség területünkön.

Rendelkezésre áll egy hatalmas 5 hektáros szabadtéri terület, amely tökéletes helyszínt ad bármilyen családi versenynek, ügyességi feladatnak.

Egy hektáros területű horgásztóval várjuk a horgászni vágyókat, stégekkel és kisebb pavilonokkal, itt csónakázásra és vizibiciklizésre is lehetőség nyílik.

Tófürdőnk és kalandparkunk várja az aktív és napozni vágyó vendégeinket.

Rengeteg gyermek programra van ugyanakkor lehetőség:

Rendelkezésre áll két játszótér.

Továbbá lovas kocsikázás

És végül van rá hely, hogy légvárakat, ugrálóvárakat vagy egyéb gyermekek szórakoztatásához használható eszközöket helyezzenek el a családi nap szervezői.

Az extrém sport kedvelőinek lehetősége van a pihenőpark kalandparkjában kipróbálni magukat.

Tófürdőnk két 45 m-es vizes csúszdával és egy gyerekcsúszdával rendelkezik.

Végül a Nádas Pihenőpark rugalmas, mind az árak, mind a különféle elképzelések terén, így a céges családi nap olyan lehet, amely kielégíti a cég igényeit és egyben szórakoztató, izgalmas és emlékezetes napot ajándékoz az alkalmazottaknak és családtagjaiknak.