Tófürdő és csúszdák

Fürdőzzön természetes tóban!

A vadregényes természetesség, a fokozatos vízmélyülés, és a szélesebb, nagyobb tér sok izgalmat tartogat kicsiknek, nagyoknak.

Vasadi tófürdőnket a maga parkosított környezetével, tisztán tartott vizével, és 2 db 45 méteres vízicsúszdájával a család minden tagja garantáltan élvezni fogja.

Segítik az Ön kikapcsolódását a stégek is. Így a vizet közel érezheti magához akkor is, ha épp csak napozik, és nem a vízben időzik.

A napozáshoz továbbá igénybe veheti a napágyakat, vagy éppen a nap elleni védelem érdekében: napernyőket is.

A gyerekek számára, jó időre szórakozást nyújt a játszótér és a homokozó, ahol nem csak játszani tudnak, hanem új pajtásokkal is megismerkedhetnek.

A pancsolás mellett csocsó, kártyaasztal vagy asztaliteniszezési lehetőség is gondoskodik az Ön új élményeiről. Valamint nem kell messzire mennie, hogy kipróbálja a kalandparkot vagy kocsikázzon egyet a lovas hintónkkal (előzetes foglalás szükséges). Hiszen ezek a szolgáltatások nálunk mind egy helyen elérhetők.

Ha fürdés közben megéhezik, a tófürdő területén működő büfé várja Önt szeretettel.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a 2019-es évben is!


Nyitva tartás:

09:00-19:00 (Bizonyos napokon hosszabbított nyitva tartás 20:00 óráig)

Jegykiadás:

18:00 óráig

Strand belépő árak:

Felnőtt belépő: 1 000 Ft/ fő

Gyermek (3-14 éves) és nyugdíjas (nyugdíjas igazolvány felmutatásával) belépő: 700 Ft/ fő

Délutáni jegy 16 óra után:

Felnőtt belépő: 700 Ft/ fő

Gyermek belépő: 500 Ft/ fő (3-14 éves)

A tófürdő belépő ára tartalmazza a fürdőtó területére történő belépést, a kijelölt részein való fürdőzést, a füves terület kijelölt részein való tartózkodást és a szociális helyiségek használatát.

A játszótér és a csúszdák használata ingyenes, de mivel a csúszda és játszótér egyes elemei időnként karbantartást igényelnek, ilyen esetekben megértésüket kérjük, ha az eszközök használata akadályokba ütközik. Így, a max. 1-2 napig tartó karbantartás ideje alatt nem áll módunkban kedvezményt adni a belépőjegy árából.

További szolgáltatásaink:

A tófürdő területén csúszdás légvár áll rendelkezésre a gyermekek részére ingyenesen 13:00-17:00-ig (péntek, szombat és vasárnap)!

Napozóágy bérlése: 500 Ft/ nap

Napozó ernyő bérlése: 750 Ft/ nap

Stég bérlése: 1 000 Ft/ nap

Gyerek jet-ski: 500 Ft/ 5 perc

Csónakázás horgásztavunkon: 500 Ft/ fél óra (hosszabbítás: 300 Ft/ fél óra)

Vizibicikli horgásztavunkon: 600 Ft/ fél óra ( hosszabbítás: 300 Ft/ fél óra)