Kalandparkok Pest megye

A kalandparkok a kalandsportok az egészségtudatosság népszerűsödésével, az elmúlt évtizedben jelentek meg Magyarországon. Ezek a létesítmények a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt lehetőséget teremtenek a szabadidő aktív eltöltésére. Ötvözik a sportpályák, valamint vidámparkok vagy akár a szabadulószobák elemeit. Hazánk domborzata kiválóan alkalmas kalandparkok létesítésére, hiszen a dombos vagy a hegyvidéki a legmegfelelőbb környezet számukra. De megfelelő eszközökkel, kellékekkel sík terepen is kiváló pályák alakíthatóak ki. Jelenleg kalandparkok Pest megye területén találhatóak a legnagyobb számban.

Pest megyei kalandparkunk, amely 2020 elején lett felújítva és átalakítva a kötélpálya mellett a népszerű canopy lehetőségét is biztosítja.. A canopy a pálya lejtését kihasználó, drótkötélen történő, oszloptól oszlopig történő csúszás. A nagy sebességű suhanás, szigorú biztonsági előírások mellett, speciális csigák segítségével, hegymászó beülőben nyújt felejthetetlen élményt.

Kalandparkunkban a canopy mellett, igen kedvelt még a korábban említett kötélpálya, mely eltérő nehézségével igyekszik kielégíteni a különböző igényeket. Ez egyfajta akadálypálya, ahol a nehézségi fokot a talajtól való távolság, az akadályokat pedig a különböző kötélhidak, rönkök, mászófalak jelentik. A pálya a horgásztóra néz, így mászás közben látogatóink a kilátásban is gyönyörködhetnek.

Ideális helyszín vagyunk outdoor csapatépítés esetén is

A fejlesztésnek köszönhetően a kötélpálya egy része átalakult és izgalmas kihívásokkal várja az ide érkező csoportokat, családokat, akik nem csak a fizikai erőnlétüket, hanem a szellemi tudásukat is próbára tehetik. Csapatépítésre érkezők egy tematikus tartalommal rendelkező játékban is részt vehetnek, amelynek teljesítéséhez minimum 5-7 emberből álló csapat szükséges. Az új, izgalmas feladatok által a pálya lehetőséget biztosít a csapatépítő tréningek nagyszerű lebonyolítására is.

Nem feledkeztünk meg a gyermekekről sem kalandparkunk kialakításakor. Számukra a gyerekpálya jelent kikapcsolódást és egyben kihívást, kellemes időtöltést biztosítva az egész család számára.

A kalandparkok Pest megye területén is jelentős turisztikai vonzerőt képviselnek. Az attrakció a magyar látogatók mellett szép számmal vonzza a külföldi vendégeket is. A különböző igényeknek változatos programlehetőségekkel igyekszünk megfelelni.

Ha az aktív testmozgás után megéhezik, éttermünkben pótolhatja az elvesztett kalóriákat. A további kikapcsolódásra vágyó vendégeket pedig, a kalandpark szomszédságában lévő fürdőtó várja.

Ha a csapatépítő programunk felkeltette figyelmét, kérjük az alábbi elérhetőségen kérjen részletesebb ajánlatot!

Elérhetőségek:

E-mail: info@nadastoparkhotel.hu

Telefon: +36 21 233 3032‬