Kalandparkok Pest megye

A kalandparkok a kalandsportok, valamint az egészségtudatosság népszerűsödésével, az elmúlt évtizedben jelentek meg Magyarországon. Ezek a létesítmények a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt szolgálnak a szabadidő aktív eltöltésére, ötvözve a sportpályák, valamint vidámparkok lehetőségeit. Hazánk domborzata kiválóan alkalmas kalandparkok létesítésére, hiszen a hegyvidék a legmegfelelőbb környezet számukra, de megfelelő eszközökkel, kellékekkel sík terepen is kiváló pályák létesíthetők. Jelenleg kalandparkok Pest megye területén találhatóak a legnagyobb számban.

Pest megyei kalandparkunk által nyújtotta lehetőségek közül a kötélpálya mellett a canopy az egyik legnépszerűbb. A canopy a pálya lejtését kihasználó, drótkötélen történő, oszloptól oszlopig történő csúszás. A nagy sebességű suhanás, szigorú biztonsági előírások mellett, speciális csigák segítségével, hegymászó beülőben nyújt felejthetetlen élményt.

Kalandparkunkban a canopy mellett, igen kedvelt még a korábban említett kötélpálya, mely eltérő nehézségével igyekszik kielégíteni a különböző igényeket. Ez egyfajta akadálypálya, ahol a nehézségi fokot a talajtól való távolság, az akadályokat pedig a különböző kötélhidak, rönkök, mászófalak jelentik. A pálya a horgásztóra néz, így mászás közben látogatóink a kilátásban is gyönyörködhetnek.

Nem feledkeztünk meg a gyermekekről sem kalandparkunk kialakításakor. Számukra a gyerekpálya jelent kikapcsolódást és egyben kihívást, kellemes időtöltést biztosítva az egész család számára.

A kalandparkok Pest megye területén is jelentős turisztikai vonzerőt képviselnek. Az attrakció a magyar látogatók mellett szép számmal vonzza a külföldi vendégeket is. A különböző igényeknek változatos program lehetőségekkel igyekszünk megfelelni.

Ha az aktív testmozgás után megéhezik, éttermünkben pótolhatja az elvesztett kalóriákat. A további kikapcsolódásra vágyó vendégeket pedig a kalandpark szomszédságában lévő fürdőtó várja.

Elérhetőségek:

E-mail: info@nadastoparkhotel.hu

Telefon: +36 21 233 3032‬