Kalandpark Pest megyében

Aki szereti a kihívásokat, annak kitűnő kikapcsolódást jelenthet egy kalandpark. Az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvendtek ezek az adrenalin szigetek, mivel rengeteg élményt és kihívást kínálnak, elérhető áron. Ez parkunk esetében sincs másképp, ami Budapesthez közel, Vasadon található.

A Pest megyei kalandpark számára helyszínt adó parkunk a belépőt barátságos árakon kínálja. A kötélpálya a tófürdőre néz, így a tájban is gyönyörködhetünk mászás közben. A kalandpark az egész családnak élménygazdag kikapcsolódást kínál egész nyáron. A gyerekeknek rendelkezésre áll egy külön nekik kialakított gyerekpálya.

A kalandpark végigmászása egy órán belül teljesíthető, de ha több idő kell az sem probléma, mivel az alapjegy kiegészíthető alacsony áron.

Természetesen, ha valaki belefárad a megmérettetésekbe, vendégül látja a fogadónk étterme, vagy akár választhat a többi érdekes ajánlat, program közül, mint például csónakázás vagy vizibiciklizés tavunkon, csocsó, kártyaasztal, asztalitenisz, horgászat, fürdőzés, túrakocsizás és a gyerekeknek játszótér.

Az összes biztonsági eszköz adott, úgy mint a bukósisak, a heveder és a hám. A pályán rengeteg feladat vár a jelentkezőkre, mint a különféle függőhidak vagy az egyensúlyozó próbák.

Mindent egybevéve, Pihenőparkunk kalandparkja minden élménybeli és biztonságbeli kiegészítővel rendelkezik, ami elvárható.

További érdekességeket olvashat a Pest megyei kalandparkokról.

Elérhetőségek:

E-mail: info@nadastoparkhotel.hu

Telefon: +36 21 233 3032‬