Kalandpark Pest megyében

Aki szereti a kihívásokat, annak kitűnő kikapcsolódást jelenthet egy kalandpark. Az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvendtek ezek az adrenalin szigetek, mivel rengeteg élményt és kihívást kínálnak, elérhető áron. Ez a mi parkunk esetében sincs másképp, ami Budapesthez közel, Vasadon található.

A 2020 elején felújított Pest megyei kalandpark számára helyszínt adó parkunk a belépőt és a különböző szolgáltatásokat barátságos árakon kínálja. A kötélpálya a tófürdőre néz, így a tájban is gyönyörködhetünk mászás közben. A kalandpark több fős társaságok számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget, így az egész családnak élménygazdag programot kínál egész nyáron. A gyerekek számára rendelkezésre áll egy külön nekik kialakított gyerekpálya.

A kalandpark végigmászása egy órán belül teljesíthető, de ha több idő kell az sem probléma, mivel az alapjegy kiegészíthető alacsony áron.

Kalandpályánk a legjobb hely a kültéri csapatépítő tréningek számára

A felújítást, fejlesztést követően kalandparkunk olyan pályákkal gazdagodott, amely kiváló lehetőséget biztosít csapatépítő programok megvalósítására. Az igazi kihívást és szórakozást kereső cégek, csoportok, csapatok számára animátorainkkal olyan feladatokkal készültünk, amik nem csak az erőnlétet, de a szellemi aktivitást is próbára teszik. Nem mellesleg pedig összekovácsolják a csapatot. A kalandpark pályái minimum 3-4 fős vagy afeletti csoportlétszám esetén vehetők igénybe.

Természetesen, ha valaki belefárad a megmérettetésekbe, vendégül látja a Nádas étterem, vagy akár választhat a többi érdekes ajánlat, program közül, mint például csónakázás vagy vízibiciklizés tavunkon, csocsó, kártyaasztal, asztalitenisz, horgászat, fürdőzés, túrakocsizás és gyerekeknek a játszótér.

Az összes biztonsági eszköz adott, úgymint a bukósisak, a heveder és a hám. A pályán rengeteg feladat vár a jelentkezőkre, mint például a különféle függőhidak vagy az egyensúlyozó próbák.

Mindent egybevéve, Pihenőparkunk kalandparkja minden élménybeli és biztonságbeli kiegészítővel rendelkezik, ami elvárható.

Amennyiben a csapatépítő programunk keltette fel érdeklődését, kérjük érdeklődjön az ajánlatról az alábbi elérhetőségünkön.

További érdekességeket olvashat a Pest megyei kalandparkokról.

Elérhetőségek:

E-mail: info@nadastoparkhotel.hu

Telefon: +36 21 233 3032‬