Fedezze fel a környéket 4x4 keréken – tereptúra bevállalósoknak

Ha szeret vezetni, szereti a terepet és az adrenalint, akkor ezt a programunkat Önnek találtuk ki!

A Nádas Tó Park Hotel legújabb izgalmas és különleges programlehetősége az off road túra, amely bárkit bevezethet a terepezés (tereptúra) élményeibe.

Új szolgáltatásunk, azok számára kínál extrém élményt, akik szeretik izgalmasan eltölteni a szabadidejüket és új kalandokat kipróbálni, akár az egész családdal (pl.: családbarát off road túra). Vérpezsdítő programunk akkor is élmény, ha valaki csak feszegetni szeretné vezetési képességének határait.

Izgalmas útvonalak, technikás manőverek és a természet tisztelete. Ez a terepjárózás világa. Fedezze fel a környéket 4x4 keréken!

Az off road túrák három különböző időtartammal választhatóak:

  • 60 perces (1 óra),
  • 90 perces (1,5 óra) és
  • 120 perces (2 óra).

A kormányzás és a vezetése élménye rögtön az Öné lehet, miután a túravezető részletes, rövid eligazítását meghallgatta. Az út során is végig az Ön kezében van az irányítás, de folyamatos biztonságban érezheti magát, mert túravezetőnk mindig a jobb első ülésen foglal helyet. (Egy autóban egyszerre 4 fő utazhat.)

A vezetés feltétele az érvényes "B" kategóriás jogosítvány és az alkoholmentes állapot.

A terepjárózás minden évszakban tökéletes, hiszen az időjárás miatt sem kell aggódnia senkinek, mert a programot a kedvezőtlen időjárás kedvezően befolyásolja.

Vendégeink kényelmének érdekében a túrák a hotelből indulnak és ott is érnek véget.

Tökéletes időtöltés mindenki számára akár családdal, akár baráti társasággal kóstol bele az off road életérzésbe. Az irányítást és a vezetés élményét csapatépítő tréning vagy családi nap keretében is érdemes kipróbálni! Nagy létszámú eseményeknél akár 8-10 terepjárót is tudunk biztosítani, de ebben az esetben az egyedi árazás miatt, jóval a tervezett időpont előtt szükséges egyeztetni az igényekről.

A részletekért és a túrák szabad időpontjaiért, valamint nagy csoporttal történő részvétel esetén kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken!

A szolgáltatás bruttó ára (27%-os áfa-val):

  • 1 óra (60 perc): 45 000 Ft
  • 1,5 óra (90 perc): 52 900 Ft
  • 2 óra (120 perc): 64 900 Ft

Elérhetőségek: