Újranyitás - biztonsági intézkedések

Kedves Vendégünk!


Örömmel értesítjük, hogy Magyarország Kormánya által hozott korlátozások feloldása után, 2020. május 22-én a Nádas Pihenőpark és Nádas Tó Park Hotel újra megnyitja kapuit.

Az alábbiakban szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy milyen intézkedéseket vezettünk be, valamint az Ön együttműködését is kérjük annak érdekében, hogy Vendégeink és kollégáink is biztonságban érezhessék magukat nálunk.

Felkészülten várjuk Önt:

Vendégekkel érintkező kollégáink maszkban dolgoznak.

A Nádas Étteremben az asztalok között tartjuk a minimum 1,5 méteres távolságot.

A büféasztaloknál fertőtlenítőszereket biztosítunk vendégeink számára.

A közösségi tereket, pultokat, kilincseket, korlátokat naponta többször fertőtlenítjük az ajánlásoknak megfelelően. Amennyiben valami rendellenességet észlel, kérjük jelezze kollégáink felé!

A szobákat fertőtlenítő hatású tisztítószerekkel tisztítjuk. A szobákat használat esetén kollégáink napközben is takarítják kérés nélkül.

A pihenőágyakat a wellness részlegben és kültéren is minimum 1,5 méteres távolságban helyeztük el egymástól.

A wellness részlegbe korlátozott számban tudjuk Vendégeinket beengedni. Szobánként 2 db pihenőágyat tudunk biztosítani.

A masszázs időpontok között minimum 1 óra pihenőidőt vezettünk be.

Kollégáink már a korábbi években is rendszeres képzésben vettek részt a higiéniás előírásokkal kapcsolatosan, ezt a tananyagot most kiszélesítettük és még nagyobb odafigyeléssel járunk el.

Kollégáink munkaállomásait úgy alakítottuk ki, hogy egymástól minimum 1,5 méteres távolságban tudjanak dolgozni, egészségi állapotukat minden nap ellenőrizzük, testhőmérsékletet mérünk.

Igény esetén Vendégeink részére is tudunk testhőmérsékletet mérni érintés nélkül.

Amit Öntől kérünk:

Megkérjük Önt, hogy ha bármilyen betegségre utaló jelet észlel magán, forduljon orvoshoz, és az orvos jóváhagyása után látogassa intézményünket.

Közösségi tereinkben vírusölő hatású fertőtlenítőszereket helyeztünk el, kérjük indokolt esetben ezek használatát! A közösségi mellékhelyiségekben található szappanadagolók szintén fertőtlenítőszert tartalmaznak.

Kérjük Vendégeinket, hogy közösségi tereinkben tartsák be az egy háztartásban élők, csoportok közötti 1,5 méteres távolságot.

A recepciós pulthoz együtt érkezők esetén kérjük, hogy egy fő járuljon ügyintézés céljából, a hozzátartozók a lobby területén vagy a szabad térben várakozzanak, a védőtávolságok betartásával!

Kérjük, hogy a liftet egyszerre csak együtt érkező Vendégek használják!

Amennyiben a nálunk tartózkodása ideje alatt észlel valami rendellenességet magán, kérjük, jelezze a recepción, és kollégánk intézkedéséig maradjon a szobájában.

Szolgáltatásaink igénybevételének lehetőségéről a recepción tájékozódhat.

A kormányrendelet mindenki számára kötelező érvényű, kiemelten fontos a távolságtartási és a személyes higiéniával kapcsolatos előírások betartása.

Köszönjük, hogy Ön is alkalmazza a hatósági ajánlásokat saját és környezete egészségének megőrzése érdekében!

Kellemes kikapcsolódást kívánunk Önnek! Reméljük, hogy sok élményben gazdagodik nálunk!

Szeretettel várja Önt a Nádas Tó Park Hotel és Pihenőpark csapata!

Foglaljon online az alábbi előnyökkel!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS