SzaunaSzeánsz - október 21-én

SzaunaSzeánsz a Nádas Pihenőparkban

Sokan tudják, hogy a szauna, a szaunázás jótékony hatással van az egészségre. Azoknak, akik rendszeresen szaunáznak erősödik az immunrendszerük, szervezetük ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben és sok más mellett még a szellemi képességük is javul.

A szaunában többek között élénkülhetünk, relaxálhatunk, tisztulhatunk, méregteleníthetünk. De annak érdekében, hogy mindenki a legtöbbet tudja kihozni a szauna nyújtotta lehetőségekből, érdemes megfogadni szakemberek tanácsát. Különleges programajánlatunkkal ebben segítünk Önnek.

Az egészségmegőrzésen kívül a cél elsősorban, hogy a szeánszok ideje alatt és után a vendég – egy kellemes szaunaélmény mellett – jól érezze magát. A szaunamester által vezetett 15 perces program alatt illóolajos ráöntésekkel fokozzák a hőérzetet, ezáltal az izzadást és a méregtelenítést. A hirtelen keletkezett forró párával történő játék, különleges libabőrödző élményt és jelentős segítséget nyújt az endorfin termelésben, a stresszoldásban

Következő időpont:

A 2017. október 21. (szombat), 15 órától:

Azok számára, akik nem biztosak abban, hogy fennálló egészségügyi problémáik mellett szabad-e szaunázniuk mindenképpen azt javasoljuk, hogy kérjék ki egészségügyi szakember tanácsát, hiszen vannak olyan betegségek, melyek mellett nem javasolt a szaunázás.

15:00 Zongora játék - hangolódás az estére, finom illatfelhőben15:50 Retro Disco - szőlőmagos citromos bedörzsölés16:40 Oktoberfest – sós kókuszos peeling, sörös felöntéssel17:30 Kaliforniai álom - mézes levendulás bőrhidratálás18:20 Trónok harca - heves jeges mentás illatorgia


SzaunaSzeánsz a Nádas Pihenőparkban