Nyár végi programok a Nádas Pihenőparkban

Lassan közeledik az ősz és az iskola, de ez senkinek ne vegye el a kedvét egy utolsó, nagy nyári élménytől! A Nádas Pihenőpark, számos kikapcsolódási lehetőséggel segít kiélvezni a nyár minden napját.

A hamisítatlan nyári hangulatról a Tófürdő gondoskodik. Egy természetes tópart, nagy térrel és két 45 méteres vízi csúszdával, ahol nem maradhat ki a napágy és a napernyő, a játszótér, a csocsó asztal, a kártyaasztal és az asztalitenisz sem a part összképéből, hangulatából. Ha napozás közben valaki megéhezne, a büfében választhat néhány finom étel közül.

Ha felhős az idő, akkor sincs akadálya egy nagy kalandnak! A kalandparkban 3 magassági szinten küzdhetik le a bátor kalandorok az akadályokat. A gyermekeket pedig tanuló pálya várja. Aki egy nyugodtabb programon venne részt, annak ajánljuk a csónakázást, vízibiciklizést vagy szállóvendégként a horgászatot a Nádas-tavon.

Egy kellemes nap tökéletes megkoronázása az étterem, ahol a változó időszaki kínálat mellett olyan különlegességeket kóstolhat meg, mint a házi füstölésű kacsamell ruccola salátán, pirított törökmogyoróval és málna vinaigrettel vagy a mátraházi libacomb aszalt szilvás párolt káposztával és snidlinges-hagymás törttel.

Az augusztus vége azt jelenti, hogy munkatársai is lassan hazaérnek a nyaralásból. Tartsanak egy kihelyezett értekezletet, egy évkezdő „közös vakációt”! Beszéljék meg milyen terveik vannak a következő hónapokra, hangolódjanak újra össze egy csapatépítő tréningen, mely munkájuk hatékonyságát is segíti, hiszen a Nádas Tó Park Hotel és a konferenciatermek várják a céges rendezvényeket és céges vendégeket is!