Megújult wellness részleggel várjuk Vendégeinket!

Megújult wellness részleggel várjuk Vendégeinket!

2020 és 2021 folyamán a Nádas Pihenőpark több változáson esett át. A kalandpark felújítása mellett, az új wellness részleg által 2021-től még sokoldalúbb szolgáltatást tudunk nyújtani.

Érkezzenek vendégeink családosan, párban, egyedül vagy baráti társasággal, a megújult wellness részleg tökéletes időtöltési lehetőségeket kínál mindenki számára. Igyekeztünk úgy kialakítani és elosztani a helyiségeket, hogy zavartalanul az egyedi igényeknek megfelelő módon tölthesse el nálunk mindenki a szabadidejét.

Új wellness részleg lett kialakítva a családosan, gyerekekkel érkezők számára, míg a korábbi részleg a csak a felnőttek számára áll nyitva.

A családbarát wellness részleg sok játék és szabadidős lehetőséget kínál minden korosztálynak. A legkisebbeknek csúszdás pancsoló, a nagyobbaknak egy fokozatosan mélyülő, szintén csúszdás medence lett kialakítva sok játékkal.

Az igazi, teljes értékű családi wellness érdekében szerettük volna biztosítani vendégeink számára a lehetőséget, hogy a kicsik és nagyok, gyerekek és szülők is együtt tudjanak játszani.

De az átalakítás során szem előtt tartottuk a csendet és nyugalmat igénylő vendégeink kényelmét is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a családi wellness nyitása után a korábbi wellness részleget csak felnőtt vendégeink számára tartjuk nyitva, ráadásul hosszabb nyitva tartással üzemeltetve. Így biztosítva az igazán pihentető wellness élményt.

A hosszabb nyitva tartáson kívül a már meglévő wellness részleg is nagy változtatásokon és bővítésen esett át. Igyekeztünk a lehető legváltozatosabb elemekkel kiegészíteni a wellness szolgáltatásunkat. Így a szaunavilág is kiegészült egy nagyobb finn szaunával, amely még kényelmesebbé teszi a szaunasziesztákat is.

Továbbá, most már egy hidegvizes merülőmedence egészíti ki a zuhanydézsa energetizáló-hatását. De kialakítottunk egy új, melegvizes ülőmedencét is, egy Kneipp taposó medencét, valamint egy sóterápiás pihenőszobát.

Foglaljon online az alábbi előnyökkel!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS