Megújult wellness részleggel várjuk Vendégeinket!

Megújult wellnessrészleggel várjuk Vendégeinket!

2020-ban a Nádas Pihenőpark óriási változásokon esett át. A kalandpark felújítása mellett, a megújult wellness részleg által október végétől még sokoldalúbb szolgáltatást tudunk nyújtani.

Érkezzenek vendégeink családosan, párban, egyedül vagy baráti társasággal, a megújult wellness részleg tökéletes időtöltési lehetőségeket kínál mindenki számára. Igyekeztünk úgy kialakítani és elosztani a helyiségeket, hogy zavartalanul az egyedi igényeknek megfelelő módon tölthesse el nálunk mindenki a szabadidejét.

Új wellness részleg lett kialakítva a családosan, gyerekekkel érkezők számára, míg a korábbi részleg a csak a felnőttek számára áll nyitva.

A családi wellness részleg sok játék és szabadidős lehetőséget kínál minden korosztálynak. A legkisebbeknek csúszdás pancsoló, a nagyobbaknak egy fokozatosan mélyülő, szintén csúszdás medence lett kialakítva sok játékkal.

Az igazi, teljes értékű családi wellness érdekében szerettük volna biztosítani vendégeink számára a lehetőséget, hogy a kicsik és nagyok, gyerekek és szülők is együtt tudjanak játszani.

De az átalakítás során szem előtt tartottuk a csendet és nyugalmat igénylő vendégeink kényelmét is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a családi wellness nyitása után a korábbi wellness részleget csak felnőtt vendégeink számára tartjuk nyitva, ráadásul hosszabb nyitva tartással üzemeltetve. Így biztosítva az igazán pihentető wellness élményt.

A hosszabb nyitva tartáson kívül a már meglévő wellness részleg is nagy változtatásokon és bővítésen esett át. Igyekeztünk a lehető legváltozatosabb elemekkel kiegészíteni a wellness szolgáltatásunkat. Így a szaunavilág is kiegészült egy nagyobb finn szaunával, amely még kényelmesebbé teszi a szaunasziesztákat is.

Továbbá, most már egy hideg vizes merülőmedence egészíti ki a zuhanydézsa energetizáló-hatását. De kialakítottunk egy új, meleg vizes ülőmedencét is, egy Kneipp taposó medencét, valamint egy sóterápiás pihenőszobát. A napimádóknak is készítettünk egy új, a nyári időszakban elérhető hatalmas napozóteraszt.