Mártogatós készítés workshop - Március 15.

Trikolor mártogatók ünnepekre és hétköznapokra

Sült paprika krém, hummusz, zöldborsó chutney korianderrel…

Tartson velünk és készítsünk el együtt három friss, finom és egészséges mártogatóst, amivel garantáltan feldobhatja szendvicsét, vagy akár a soron következő baráti összejövetelt!

Holzerné Diós Karolina, Lina, a dio chutney alapítója kézműves csatnikat készít évek óta sok sok szeretettel és fűszerekkel. Most eltölthetünk együtt egy tartalmas órát, aminek során három ízletes mártogatóst fogunk elkészíteni, közben pedig megismerkedünk a szószokhoz használt alapanyagokkal és fűszerekkel. A workshop során elkészített krémeket természetesen együtt el is fogyasztjuk, tortilla chips-szel és ropogós zöldségekkel. És ha megszomjaznánk, finom kézműves Szöjpkő szörpökkel csillapíthatjuk szomjunkat.

Trikolór mártogatók:

  • Sült paprika krém
  • Natúr hummusz
  • Friss zöldborsó chutney

Helyszín: Nádas Pihenőpark, Étterem különterme

Időpont: 2019.03.15., 16.00 – 17.00

A workshop ára: 2 500 Ft/ fő (külsős, nem szállóvendégeink részére); szállóvendégeink és szülővel érkező gyermekek (12 éven aluliak) számára a részvétel ingyenes.

Jelentkezés:

info@nadastoparkhotel.hu
+36 21 233 3032‬


Várjuk szeretettel!