Kreatív és meghökkentő lánykérések

A házasságot a mai napig, a lánykérés szép hagyománya előzi meg, amely szó szerint, a lány házasságra kérése a szülőktől. A legtöbb országban az apától, ha ő már nem él, a rangidős férfi családtagtól, vagy az anyától „kell kérni” a hölgy kezét.

Napjainkban ez a szokás már nem annyira divatos. Elég, ha egy megfelelő pillanatban a férfi szíve választottja elé áll, és felteszi a nagy kérdést, amire többnyire sok nő vágyik kislány korától kezdve. Az ilyen lánykérésre nincsenek kőbe vésett szabályok. A lényeg, hogy őszinte legyen. Történhet kettesben vagy családi, baráti körben, rendhagyó módon, vagy épp váratlan körülmények között. De lehet megrendezett vagy improvizált is.

Ha egy férfi rászánja magát erre a nem mindennapi lépésre, biztos, hogy a Nádas Pihenőpark kiválóan alkalmas nemcsak az esküvő, hanem a lánykérés helyszínének is. Mi már számtalan, jobbnál jobb megoldással találkoztunk, de a videomegosztó portálokon is rengeteg ötlet található. Néhány nem a hagyományos módon „elkövetett”, de annál kreatívabb történetet gyűjtöttünk most össze, hogy ihletet adjunk azok számára, akik még csak most készülnek az életüket meghatározó pillanatra.

Magyarországon is népszerű a flash mob lánykérés. A flash mob, azaz a villámcsődület lényege, hogy az összegyűlt emberek, valami szokatlant csináljanak együtt nyilvános helyen. Cél a figyelemfelkeltés. Lánykérés formájában számtalan sikeres, vagy épp sikertelen, vicces, és megható módját láthatjuk, amelyek közül most csak egyet emelünk ki, ahol a színészi tehetség és hatalmas szereplő gárda segítette a megmozdulást. Azoknak ajánljuk, akik nem félnek a nyilvános szerepléstől.

Lánykérés Harry Potter segítségével

Ha a választottad Harry Potter rajongó számtalan lehetőséged van. Volt olyan, aki olyan Harry Potter könyvet adott ajándékba, amelynek belsejében volt elrejtve a gyűrű úgy, hogy a kis ablak épp a The Unbreakable Vow (Megszeghetetlen Eskü) fejezetnél volt a lapokba vágott kis rekeszben. Most, hogy már Harry Potter stílusú ékszereket is lehet kapni, semmi nem lehet akadály. Hasonló megoldást a Gyűrűk ura c. trilógia is kínál.

Lánykérés az esküvővel egy napon

A következő történet a helyszínünkön zajlott. 40. születésnapi bulira voltak hivatalosak a vendégek, azonban az este egy lánykéréssel kezdődött, majd esküvővel folytatódott, melybe csak néhány személy volt beavatva, így meglepetés volt mind a vendégeknek, mind a menyasszonynak. A menyasszonyt ruha, gyűrű, és minden egyéb esküvői kellék készen várta. Míg ő átöltözött, addig a terem is átalakult gyönyörű esküvői pompába.

Biztos nem sértődik, meg senki, ha olyan magyar videókat teszünk közzé, amelyek nyilvánosak, a videomegosztó-portálokon. Ezért most jöjjön egy diplomaosztóval egybekötött lánykérés története. Nincs annál szebb, mikor a bulizással és persze tanulással eltöltött egyetemi évek alatt kialakult szerelemből, hosszú időre szóló kapcsolat alakul ki. Így volt ezzel Gábor is, aki a diplomaosztót választotta a jeles nap, a lánykérés megvalósítására.

Tisztavatás után rögtön lánykérés.

Ha mindketten sportrajongók vagytok, egy sportesemény jó alkalom lehet a nagy nap kitűzésére. Így történt a Chicago Bulls egyik mérkőzésének félidejében is, ahol néhány percig a lánykérésé volt a főszerep.

Újra magyar példával élve NBI/B kosárlabda mérkőzés után az Eger center játékosa egy szál rózsával kérte meg barátnője kezét a pálya közepén az egész stadion előtt.

Jól tette, hogy ezt az alkalmat választotta, nem kapott kosarat.

Lánykérés az év minden napján egy éven keresztül.

Egy amerikai fiú egészen extrém dolgot tett, szám szerint 365 alkalommal kérte meg barátnője kezét. 2014. január 8-án vette fel az első alkalmat, és minden nap egy éven keresztül újabb videókat készített, amiről kedvese semmit sem tudott, amit nem lehetett egyszerű titokban tartani.

Ha nincs kéznél traktor és nem akarsz egy éven át várni a lánykérésre, illetve a sport nem áll közel a szívetekhez, akkor se aggódj, a Nádas Pihenőparkban is számtalan ötletet megvalósítottak már. Ehhez segítségükre volt a kalandpark, a horgásztó, a tófürdő, a sziget vagy az étterem. Bármilyen hagyományos vagy extrém lánykérés helyszínének lehetőséget tudunk adni, legyen az földön, vízen vagy levegőben. Rajtad múlik, melyik helyszínt választod!

Ha pedig már az esküvőt tervezed, jó hírünk van, mert a jövő év áprilisára lefoglalt esküvőkre 20% kedvezményt adunk. Ha most szeretnél nyerni, játszhatsz is velünk, ehhez látogass el Facebook oldalunkra!