Koronavírussal kapcsolatos intézkedések

Kedves Vendégeink!


A 2020. március 16-án Magyarország Kormánya által hozott rendeleteket átgondolva, a felelős állampolgári magatartás azt kívánja tőlünk, hogy ügyfeleink, partnereink és minden vendégünk érdekében határozott lépéseket tegyünk a kialakult koronavírus-járvány fékezése érdekében. Ezért a Nádas Pihenőpark teljes területe határozatlan időre bezár, szolgáltatásaink szünetelnek. Döntésünkkel az Önök egészségének szem előtt tartása mellett, kollégáink egészségét is védjük, hogy a későbbiekben majd a lehető leghamarabb és leggyorsabban újra beindulhassanak szolgáltatásaink. Így, természetesen a szigorítások feloldása után újra szeretettel várjuk Vendégeinket!

Kollégáink mindenkit, akivel szerződéses kapcsolatba kerültünk értesítenek és tájékoztatnak a foglalásokkal, a rendezvényekkel vagy más eseményekkel kapcsolatban. Arra kérünk mindenkit, hogy kérdés esetén e-mail-en keresztül vegyék fel velünk a kapcsolatot: info@nadastoparkhotel.hu

Igyekszünk ezekre a lehető leggyorsabban válaszolni. Megértésüket és türelmüket köszönjük! Vigyázzanak egymásra és magukra is!

A Nádas Pihenőpark csapata