Csatni készítés workshop - Február 16.

Kóstolt már csatnit? Talán már van kedvenc íze is? Esetleg csak most hallott róla először? Ez a workshop Önnek szól, ha szívesen kalandozik a konyhában és próbál ki új ízeket, alapanyagokat és szívesen elsajátítaná az otthoni csatni főzés és tartósítás tudományát.

Holzerné Diós Karolina, Lina, a dio chutney alapítója kézműves csatnikat készít évek óta sok sok szeretettel és fűszerekkel. Most eltölthetünk együtt egy tartalmas órát, aminek során egy finom és fűszeres kivi csatnit fogunk elkészíteni. Megismerkedünk a csatnihoz felhasznált alapanyagokkal és fűszerekkel, és szó esik majd az otthoni befőzés, tartósítás trükkjeiről is. A workshop során együtt elkészített szószt, 106 ml-es üvegekbe töltjük és csinos címkével díszítjük. Ajándékként minden résztvevő egy üveg csatnit vihet haza.

És azt tudták, hogy a chili és a gyömbér kiváló természetes afrodiziákumok? Valentin nap alkalmából egy chilis változatot készítünk, a gyümölcsös és tüzes orange habanero chilivel, ami garantáltan felmelegít majd és Szerelmünknek is különleges és egyedi ajándék lehet. Tartson velünk ezen a délutánon!

Helyszín: Nádas Pihenőpark, Étterem különterme

Időpont: 2019.02.16., szombat 14.30 – 15.30

A workshop ára: 2 500 Ft/fő (külsős, nem szállóvendégeink részére); szülővel érkező gyermekek (12 éven aluliak) számára a részvétel ingyenes.

Jelentkezés:

+36 21 233 3032

info@nadastoparkhotel.hu

Várjuk szeretettel!