Csapatépítésre fel!

A cégen belüli kapcsolatok megerősítéséhez és a jól működő csapatmunka kialakításához, igazi megoldást nyújthat egy jó helyen és izgalmas feladatokkal megszervezett csapatépítő tréning.

Sokszor érdemes azzal kezdeni a szervezést, hogy a csapatépítő tréninghez olyan feladatokat, tevékenységeket választunk, amelyek feltárják a meglévő erősségeket és kompetenciákat, ugyanakkor szórakoztatóak is. Miután megvannak a feladatok, el kell dönteni, hogy ezek lebonyolításához milyen helyszín lenne a legmegfelelőbb. Éppen ezért, nem árt, ha az ember figyelembe vesz néhány tényezőt a feladatok típusain és az időjárási viszonyokon kívül. Például a távolságot, ami meghatározza az utazási időt, vagy a terem, a tér nagyságát, ami befolyásolja a létszámot.

De a rendezvényt lebonyolító hely ajánlatait és az általuk biztosított szolgáltatásokat is érdemes feltérképezni. Az ősz közepéig nyugodt szívvel választható a szabadtéri, úgynevezett outdoor csapatépítő tréning, hiszen a hőmérséklet még mindig ideális lehet és a szabadban is több érdekes eszköz, feladat, lehetőség kínálkozik a megvalósításra.

A Nádas Pihenőparkban sincs ez másképp! Nálunk minden adott egy izgalmas, élményekben gazdag és sikeres tréning megszervezéséhez. Akár outdoor, akár indoor tréninget szervez valaki. Bármit meg lehet nálunk valósítani, amit elképzelnek legyen az lasertag, íjászat, kincskeresés, sárkányhajóban evezés, élő darts, bubifoci vagy minigolf. A kalandvágyó csapatoknak kitűnő választás lehet a kalandparkunk. A kötélpálya a horgásztóra és a tófürdőre néz, így pihenésképpen még a tájban is lehet gyönyörködni mászás közben, ami valódi felfrissülést nyújt. Ha ügyesek vagyunk, felfedezhetjük saját és csapatunk problémamegoldó készségeit, melyek a későbbiek során beépíthetők a közös munkába.

Akik szeretik a tradícionális eseményeket, azok a csapatépítőt kezdhetik egy igazi hagyományőrző disznóvágással is. Ezt a speciális programot nem csak számukra, hanem baráti társaságok részére is kifejezetten ajánljuk. A sport kedvelői rendezhetnek foci meccseket, csocsó-, vagy asztalitenisz-bajnokságokat, több napos progam esetén akár horgászhatnak is, ami beépíthető a tréning ütemtervébe vagy a szabadidős programba. Előfordulhat, hogy az időjárás nem kedvez a kültéri programoknak, de ez sem lehet akadály, mivel pihenőparkunk nagytermében a benti elfoglaltságok is lebonyolíthatók.

Több napos rendezvények, tréningek esetén fogadónk alkalmas nagyobb csoportok kényelmes elszállásolására, éttermünkben gondolunk az ételallergiásokra is a hazai és nemzetközi ízek kedvelői mellett, sőt a csapatépítés zárása képpen szervezhető egy esti kikapcsolódás, szórakozás is.