A Nádas Pihenőpark a nyitásra készül

A 2020. március 16. valószínűleg emlékezetes dátum marad ebben az évben. Ekkor ugyanis a koronavírus-járvány fékezése érdekében mind a Nádas Tó Park Hotel, mind a Nádas Pihenőpark teljes területe határozatlan időre üzemszünetre kényszerült.

Döntésükkel a tulajdonosok mindenki egészségének szem előtt tartása mellett kollégáik egészségét is védték. Bár a szolgáltatások azóta is szünetelnek, Nádasdi Zsolt ügyvezető tulajdonos és kollégái a nyitásra készülnek és egyáltalán nem állt le az élet a komplexumban.

A kertész és karbantartó csapat minden nap azon dolgozik, hogy a park a megszokott szépségében fogadja majd a vendégeket az újranyitáskor. Megtörtént a nád vágása, a fák és bokrok metszése, a fű szellőztetése, a fürdőtó hínároktól való mentesítése és a meder, illetve a part teljes kitisztítása. A növények fejlődése érdekében az öntőző rendszerek karbantartása és azok beindítása is megvalósult.

De nem csak a kert és a természet kapott figyelmet koratavasszal, hanem a stégek és a teraszok javítása, festése is kiemelt feladat volt a fürdőtó körül. Lebontották a parkoló régi kerítésszakaszát és új kerítés készült. Az újranyitáskor a Tó Park terem is egy új és hatalmas terasszal várja majd a rendezvényekre érkező vendégeket.

A kültér fejlesztése csak a munkálatok egy kis részét jelenti.

Hiszen a járvány miatt az élet annyira nem állt meg, hogy a szálloda belső tereiben is folyamatos a karbantartás. A festés, mázolás, tapétázás, villanyszerelés mellett megvalósult a matracok, szobák fertőtlenítése és mindenféle kártevőktől történő megelőző mentesítése. Így elmondhatjuk, hogy járvány idején a belső terek is megfelelő kezelésben részesültek. Pontosan úgy, ahogy a légcsatornák és légkezelők, amelyeknek szintén megtörtént a tisztítása, fertőtlenítése.

Mivel az esküvői és egyéb más rendezvényi igények most is érkeznek (amiért a Nádas Pihenőpark és Nádas Tó Park Hotel dolgozói mindenkinek nagyon hálásak és köszönetet mondanak e cikken keresztül is), a kollégák sem pihennek, hanem folyamatosan dolgoznak a virtualitás, a technika segítségével akár otthonról is. Azoknak a vendégeknek, partnereknek, akiknek a körülmények miatt sajnos elmaradt például az esküvőjük, késő nyári időpontra, illetve őszre, télre vagy jövő tavaszra szervezték át az eseményeit. Így a tavaszi időszakról a céges rendezvények is áttevődtek az őszi időszakra. „Kollégáim nevében is köszönöm, hogy gyors, zökkenőmentes volt az átszervezés és megértő, türelmes volt minden vendégünk. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen szuper a vendégkörünk és, hogy mindenki nagyon felelős gondolkodással, előrelátóan most már inkább őszi időpontokra, télre, illetve 2021-re küldi az időpontfoglalási kéréseket.” – teszi hozzá Nádasdi Zsolt ügyvezető.

Az idei év kiemelt projektje a családi wellness részleg befejezése és nyitása a nagyközönség számára.

Ez a részleg sok játék és szabadidős lehetőséget is kínál majd a családosan érkező vendégek számára. A legkisebbeket kis csúszdával egy pancsoló medence várja majd, ami fokozatosan mélyülő medence. Legmélyebb pontja is csak 30 cm lesz és a medence körül más játéklehetőségek is várják majd a babákat.

A nagyobbakat egy 45 cm-ről 1 méterig mélyülő medence várja majd két nagy csúszdával, és sok más játékkal. Az üzemeltetők nagyon figyeltek rá, hogy mindenhol adott legyen a lehetőség arra, hogy a szülők is együtt tudjanak játszani a gyerekekkel, számukra is élvezetessé téve a nálunk töltött időt.

De nem csak a szülők, hanem a gyerekzsivajt kerülő felnőtt vendégek pihenését, kényelmét és szórakozását is segítve született a döntés, hogy a meglévő wellness részleget – a családi wellness nyitása után – csak felnőtt vendégek részére fogják nyitva tartani, ahol távolabb a gyermekzsivajtól, mindenki nyugodtabban tud pihenni. Ráadásul ez a részleg nyújtott nyitva tartással üzemel majd. A szauna szeánszok kényelme, élvezetesebbé tétele érdekében a szaunavilág is bővül egy nagy finn szaunával, egy hidegvizes merülő medencével. Lesz egy új melegvizes ülő pezsgőmedence, egy Kneipp taposó medence és egy sóterápiás pihenőszoba is. Annak pedig, aki napimádó jó hír, hogy nyári időszakban, az épület tetején hatalmas napozó terasz várja majd.

Foglaljon online az alábbi előnyökkel!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

ÁRKALKULÁCIÓ & ONLINE FOGLALÁS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS