Hírek

Most szeretnénk meginvitálni mindenkit, hogy képzeletben járja velünk körbe a gyorsan és innovatívan fejlődő Nádas Tó Park Hotelt!

Új wellness részleg lett kialakítva a családosan, gyerekekkel érkezők számára, míg a korábbi részleg a csak a felnőttek számára áll nyitva.

A Nádas Tó Park Hotel legújabb feledhetetlen és izgalmas élményt nyújtó szolgáltatása a sétarepülés.

De hogyan döntsük el, hogy szertartásvezető vagy anyakönyvvezető legyen jelen a Nagy Napon?

Az esküvő egy csodás élmény, amit mindenkinek át kell élnie.

A néhány napja megjelent tájékoztató cikkünket olvasva jöttem rá, milyen szép és kifejező az név, hogy Nádas Pihenőpark.

2020. 04. 29.

Örömmel értesítjük, hogy Magyarország Kormánya által hozott korlátozások feloldása után, 2020. május 22-én a Nádas Pihenőpark és Nádas Tó Park Hotel újra megnyitja kapuit.

A 2020. március 16. valószínűleg emlékezetes dátum marad ebben az évben. Ekkor ugyanis a koronavírus-járvány fékezése érdekében mind a Nádas Tó Park Hotel, mind a Nádas Pihenőpark teljes területe határozatlan időre üzemszünetre kényszerült.

A Nádas Tó Park Hotel csapata számára kiemelten fontos az Ön egészsége. Munkatársaink fokozott figyelmet fordítanak a koronavírus (COVID-19) megelőzésére, és a nálunk való megjelenésének elkerülésére.

Mi mással is okozhatnánk meglepetést ezen a napon éttermünkben, mint a szerelem étkeivel?

Beszélgetés Józsa-Dézsi Emese esküvőszervezővel