MEGÚJULT WELLNESS RÉSZLEGGEL VÁRJUK VENDÉGEINKET!

vonalak 2
MEGÚJULT WELLNESS RÉSZLEGGEL VÁRJUK VENDÉGEINKET!
Nádas Pihenőpark - Új wellness

MEGÚJULT WELLNESS RÉSZLEGGEL VÁRJUK VENDÉGEINKET!

Layer 2

2020 és 2021 folyamán a Nádas Pihenőpark több változáson esett át. A kalandpark felújítása mellett, az új wellness részleg által 2021-től még sokoldalúbb szolgáltatást tudunk nyújtani.

Érkezzenek vendégeink családosan, párban, egyedül vagy baráti társasággal, a megújult wellness részleg tökéletes időtöltési lehetőségeket kínál mindenki számára. Igyekeztünk úgy kialakítani és elosztani a helyiségeket, hogy zavartalanul az egyedi igényeknek megfelelő módon tölthesse el nálunk mindenki a szabadidejét.

Új wellness részleg lett kialakítva a családosan, gyerekekkel érkezők számára, míg a korábbi részleg a csak a felnőttek számára áll nyitva.

családbarát wellness részleg sok játék és szabadidős lehetőséget kínál minden korosztálynak. A legkisebbeknek csúszdás pancsoló, a nagyobbaknak egy fokozatosan mélyülő, szintén csúszdás medence lett kialakítva sok játékkal.

Az igazi, teljes értékű családi wellness érdekében szerettük volna biztosítani vendégeink számára a lehetőséget, hogy a kicsik és nagyok, gyerekek és szülők is együtt tudjanak játszani.

De az átalakítás során szem előtt tartottuk a csendet és nyugalmat igénylő vendégeink kényelmét is. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy a családi wellness nyitása után a korábbi wellness részleget csak felnőtt vendégeink számára tartjuk nyitva, ráadásul hosszabb nyitva tartással üzemeltetve. Így biztosítva az igazán pihentető wellness élményt.

A hosszabb nyitva tartáson kívül a már meglévő wellness részleg is nagy változtatásokon és bővítésen esett át. Igyekeztünk a lehető legváltozatosabb elemekkel kiegészíteni a wellness szolgáltatásunkat. Így a szaunavilág is kiegészült egy nagyobb finn szaunával, amely még kényelmesebbé teszi a szaunasziesztákat is.

Továbbá, most már egy hidegvizes merülőmedence egészíti ki a zuhanydézsa energetizáló-hatását. De kialakítottunk egy új, melegvizes ülőmedencét is, egy Kneipp taposó medencét, valamint egy sóterápiás pihenőszobát.

Online foglalás

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!