Tökéletes esküvői rendezvényhelyszín

vonalak 2
Tökéletes esküvői rendezvényhelyszín
Nádas Pihenőpark - Tökéletes esküvőhelyszín

Boldogító igen a lemenő nap fényében

Layer 2

A legtöbb kislány arról álmodozik milyen esküvője lesz, ha megtalálja élete szerelmét. 

Az esetek nagy százalékában két fő tábor alakul ki, egyik, akik templomi hagyományos esküvőre vágynak, vagy egyéb fedett téri megoldásokra, a másik pedig a természet nagy kedvelőinek csapata, akik erdőben, tóparton, vagy egy mesebeli kis tisztáson szeretnének hivatalosan is elköteleződni.

A Nádas Pihenőpark a második tábor tagjainak szeretne kedvezni. Itt megoldható, hogy egy tóparton állva, a csodás természettel körbevéve, távol a város zajától, zöld környezetben hangozzon el a boldogító igen. Összesen három lehetőség közül választhatnak az esküdni vágyó párok. A Tó Park Terem az egyik nagy kedvence a jegyeseknek. Mint egy igazi romantikus filmben csodás fullpanorámás kilátásával és emellett visszafogott minimál dizájnelemeivel és hangulatvilágítással teszi a legkülönlegesebb élménnyé az egybekelést. A második esküvői rendezvényhelyszín a Csónakház. Ez egy kreatív kis része a helyszínnek, ahol a család zárt körben ünnepelhet közvetlenül a tó mellett. Egy kis fahíd visz el a szertartás helyszínére, így igazán mesebeli lehet a jegyesek házastársakká válása. A Panoráma terem harmadik esküvői rendezvényhelyszín pedig azon pároknak a legideálisabb, akik élvezni akarják a vízpart adottságait, de mégis a beltér felé húz a szívük. A teremben csodálatos rálátás nyílik a partra, így ők is gyönyörködhetnek a tájban, ám mégis megmarad a beltér biztonsága.

Nádas Pihenőpark - Tökéletes esküvőhelyszín

A Nádas Pihenőpark így tökéletes megoldást nyújt az esküvőre készülő fiataloknak kompromisszumok nélkül.

A párok és vendégeik teljes nyugalmáról az esküvői rendezvényhelyszín gondoskodik, hiszen az esketésért és persze az esküvői vacsoráért is a Pihenőpark felel. Hotelünk pedig szállást is tud biztosítani az ifjú párnak és násznépének.

Nádas Pihenőpark - Tökéletes esküvőhelyszín
Nádas Esküvőhelyszín

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!