Az ideális szabadtéri esküvői helyszín

vonalak 2
Az ideális szabadtéri esküvői helyszín
Nádas Pihenőpark - Szabadtéri esküvőhelyszín

Az ideális szabadtéri esküvői helyszín

Layer 2

Mindenki számára mást jelent a tökéletes esküvő helyszín.

Ez attól is függ, hogy kicsi szűk családi körű esküvőt képzel el, vagy nagyobbat, tekintélyes násznéppel.

Helyszínünk minden féle esküvői elképzelésnek teret ad, legyen az egy álombéli tóparti esküvő vagy egy kisebb családi összejövetel.

Persze minden attól függ, hogy ki mit tart ideálisnak az esküvőjével kapcsolatosan, így menjünk is sorba a fontos pontokon, amikre jó odafigyelni:

Először is legyen az esküvő helyszíne nyugodt, kellemes hangulatú, mivel ez egy, a legfontosabb ünnepélyekből, ezért a zaj, a nem megfelelő környezet zavaró hatású lehet az esküvőre nézve.

Legyen elég tágas a helyszín, a násznép méretéhez illő, hogy egy teremben elférjen a vacsora és a tánctér.

Az esküvő helyszíne legyen könnyen megközelíthető és rendelkezzen elegendő parkolóhellyel, nehogy valaki azért késsen a jeles eseményről, mert elveszik útközben vagy csak nagyon messze talál parkolóhelyet.

Legyen egy helyiség, ahova a násznép elhelyezheti ruháit, értéktárgyait, mivel a nagy forgatagban bárminek lába kelhet, ezzel kellemetlen helyzetbe hozva a párt és az eseménynek helyet adó intézményt.

Ha szabadtéri esküvő helyszínt választunk, legyen egy úgynevezett „B” terv, eső és vihar esetére az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Könnyű összeszervezhetőség az esküvőhelyszín és a ceremónia program menete között, mert ha nincs kellően előkészítve akár a házasságkötés, akár a lakodalom helyszíne, az több kellemetlen következménnyel járhat.

Legyen lehetőség az esküvő helyszínén azon vendégek elszállásolására, akiknek nincs módjuk a lakodalom utáni hazautazásra. Így nem kell minden autóval érkező vendégnek ügyelni az alkoholfogyasztásra és élvezheti az estét, a másnapi közös reggelizés hangulatáról nem is beszélve.

A lakodalmon nélkülözhetetlen a profi felszolgálás, a finom ételek, a megfelelő mennyiségű és kivitelezésű teríték. A szakképzett, udvarias személyzet biztosítja a fennakadásmentes kiszolgálást, az esküvő gördülékenységét. Az ételek magas minősége szintén egy nagyon fontos része a lagzinak, hiszen ezen állhat illetve bukhat az egész. Mindenki azt szeretné, hogy a vendégek elégedetten, kellemes gasztronómiai élményekkel gazdagodva távozzanak az ifjú pár ünnepségéről. Az ideális esküvőhelyszín minden igényt kielégítően, a részleteket is aprólékosan megszervezve bonyolítja le a menyegzőt.

Végül legyen egyedi igényekre, vágyakra odafigyelő vendéglátó helyszín, hogy olyan legyen az esküvő amilyennek megálmodjuk.

Persze még sokáig lehetne sorolni, hogy mitől ideális egy esküvőhelyszín, de ezek talán a legfontosabb kritériumok, amelynek meg kell felelnie.

Pihenőparkunk a szempontok mindegyikének eleget tesz, és igyekszünk minden felmerülő kérdést és igényt rugalmasan kezelni.

Nádas Pihenőpark - Szabadtéri esküvőhelyszín
Nádas Pihenőpark - Szabadtéri esküvőhelyszín

Ajándékozzon Nádas élményeket: törődést, kényeztetést, feltöltődést, kikapcsolódást, nyugalmat, csodás környezetet, finom ízeket!